Roskasta Gourmeeksi, nettiseminaari

Miten projekti ´FoodiEX` teki karjalanpiirakkaa jauhomadoista ja jäätelöä kokonaisista kukkakaaleista? Tervetuloa kuulemaan ja katsomaan miten uudella menetelmällä kehitettiin tulevaisuuden ruokaa alihyödynnetyistä, ”vaikeista” raaka-aineista. FoodiEX -menetelmä […]

Minä & tiede -etäluento: Paikallista ruokaa!

Tervetuloa Minä & tiede -etäluennolle torstaina 8. lokakuuta klo 17-18. Markkinoinnin yliopistotutkija Hanna Leipämaa-Leskinen kertoo aiheesta Paikallista ruokaa! Millaista on pohjalainen ruoka ja miten se […]

Papuja pallon parhaaksi webinaarisarja syksyllä

Miksi palkokasvit kiinnostavat juuri nyt? Leg4Life-hanke järjestää syksyllä 2020 webinaarisarjan. 28.9. klo 17-19 Tuoko palkokasvien viljely ruokaturvaa ja huoltovarmuutta? 12.10. klo 17-19 Maistuvia tuotteita pavuista […]

Lähiruokapäivä kunnissa

Lähiruokapäivä on kuntien kanssa yhdessä suunniteltu päivä, jolloin tarkoituksena on tarjota kouluissa, päiväkodeissa ja vanhustenhuollossa paikallisista raaka-aineista valmistettua lähiruokaa. Tänä vuonna päivää vietetään 14.10.2020. Lähiruokapäivää […]

Artesaaniruuan SM-kilpailu Raisiossa

Raisio

Vuoden 2020 Artesaaniruoka SM -kilpailu järjestetään Raisiossa 14.–16.10.2020. Lisätietoja www.artesaaniruoka2020.fi

Kuinka korona vaikuttaa luonnonvara-alaan? -webinaari

Koronapandemian vaikutukset näkyvät globaalisti vielä pitkään. Minkälaisia vaikutuksia kohdistuu maa-, elintarvike- ja kalatalouteen, metsäsektorille sekä luontoon perustuvaan matkailu- ja palvelutoimintaan 2020-luvulla? Tässä webinaarissa esittelemme yli […]