Skip to content
  • Yhteystiedot
  • Ilmoita yrityksesi hakupalveluun
  • Tilaa uutiskirjeitä
  • Intra
  • –
  • FI
  • SV
  • EN
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Koordinaatiohanke
    • Ajankohtaista
  • Search
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Ajankohtaista
  • SV
  • EN
Etusivu » Tapahtumat » Sivu 3
10 tapahtumat found.

Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

  • Lista
  • Kuukausi
  • Päivä
Tänään
  • helmikuu 2025
  • ma 3
    ma 3. helmikuun @ 14:00 - 15:00

    XR-teknologiat osana liiketoimintaa – Virtuaalitodellisuus liiketoimintasi tueksi?, Etelä-Pohjanmaa

    Lähde mukaan oppimaan, miten XR-teknologiaa voidaan hyödyntää yritysten ja ehkä juuri sinun liiketoiminnassasi. Webinaari tarjoaa johdatuksen XR-teknologian perusteisiin sekä käytännön esimerkkejä ja malleja. Kuulemme myös, […]

  • ke 5
    ke 5. helmikuun @ 09:00 - 11:00

    Digiviestinnästä näkyvyyttä ja tuloksia – Tehosta viestintääsi ja kasvata näkyvyyttä!, Etelä-Pohjanmaa

    Koulutus tarjoaa työkaluja ja vinkkejä digiviestinnän hyödyntämiseen niin yrityksen brändin kuin tulosten parantamiseksi. Opi, miten strateginen viestintä tuo mitattavia hyötyjä! Kouluttajina toimivat digiviestinnän ammattilaiset Henni […]

  • ke 5
    ke 5. helmikuun @ 13:00 - 15:30

    Pientuottajat osana julkisia hankintoja -info, Etelä-Savo

    Saat arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä siitä, miten voit päästä mukaan julkisiin hankintoihin ja kasvattaa liiketoimintaasi. Ilmoittautumalla varmistat paikkasi tapahtumassa, joka voi avata uusia ovia […]

  • ke 5
    ke 5. helmikuun @ 14:00 - 14:30

    Ruokaprovinssin KEKSIviikkokahvit – eteläpohjalainen ruokamatkailu vetovoimatekijäksi

    Etelä-Pohjanmaalla on loistavat mahdollisuudet nostaa paikallinen ruoka ja juoma, raaka-aineet sekä tuotteet matkailun myyntivalteiksi! 5.2.2025 klo 14.00 - 14.30, Teams  Ruokaprovinssikahveilla keskustelemme mitä ruokamatkailu on […]

  • ke 5
    ke 5. helmikuun @ 14:00 - 16:00

    Vastuullisuudella varmuutta toimitusketjuihin, Pohjois-Pohjanmaa

    Peruna-alan toimija, tiedätkö miten vastuullisuuden kasvavat vaatimukset vaikuttavat liiketoimintaasi? Tule mukaan Vastuullisuudella varmuutta toimitusketjuihin -tilaisuuteen! EU:n vastuullisuussääntely tulee näkymään myös peruna-alan toimijoiden arjessa mm. alihankinta- ja […]

  • ke 5
    ke 5. helmikuun @ 17:00 - 19:00

    Tieteellisgastronominen ruokaklubi, teemana sipuli

    Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma. Klubi järjestetään samaan aikaan sekä Helsingissä, Turussa että […]

  • to 6
    to 6. helmikuun @ 09:00 - 10:15

    Hävikkihyppy-innovaatiohaasteen aloituswebinaari

    Onko yritykselläsi ratkaisu tai idea, miten kotona syntyvää hävikkiä voisi vähentää? Kiinnostaisiko teitä kehittää tällaisia palveluita? Hae mukaan Hävikkihyppy-hankkeen innovaatiohaasteeseen! Suomi on sitoutunut puolittamaan elintarvikejätteen […]

  • to 6
    to 6. helmikuun @ 10:00 - 12:00

    Kasvitaito 2.0 -hankkeen webinaari: Värikasvit, Pohjois-Karjala, Kainuu ja Pohjois-Savo

    Tällä luennolla pääset tutustumaan siihen, mitä kasveja ja mihin tarkoituksiin voitaisiin tuottaa värikasveina. Yrittäjäpuheenvuoron pitää Idän Kehräämön pääkehruri Anniina Nykänen. Kouluttajana Yrjö Vähäkallio. Ajankohta: torstaina […]

  • to 6
    to 6. helmikuun @ 12:00 - 15:30

    Pientuottajien polku ruokapalveluihin -tapahtuma, Helsinki

    Monet ruokapalvelut, kuten kuntien keittiöt, ovat asettaneet tavoitteekseen lisätä lähiruoan ja luomutuotteiden käyttöä. Urban&Local-hanke järjestää tilaisuuden, jossa yhdistetään pien-, lähi-ja luomutuottajat sekä  ruokapalveluiden tarjoajat. Tilaisuudessa pientuottajilla – […]

  • to 6
    to 6. helmikuun @ 12:00 - 16:00

    Teknologiapilottipäivä – Ratkaisuja teollisuuden ja elintarvikealan tulevaisuuteen!, Etelä-Pohjanmaa

    Tervetuloa Seinäjoen ammattikorkeakoululle tutustumaan teknologisiin ratkaisuihin, jotka ovat osa teollisuuden ja elintarviketeollisuuden toimintaa. Tapahtuma on avoin kaikille, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. 🔹 Energiaratkaisuja 🔹 Automaatio- ja […]

  • Edelliset Tapahtumat
  • Tänään
  • Seuraavat Tapahtumat
  • Google-kalenteri
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live
  • Vie .ics-tiedostona
  • Vie Outlook .ics -tiedostoon

Tietosuojaselosteissa kerrotaan, miten käsittelemme henkilötietoja:
Aitojamakuja.fi sivustolla (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Aitojamakuja.fi yrityshakupalveluun jätettävien tietojen osalta (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Tietosuojaseloste ruokasektorin sähköpostilista (Linkki avaa PDF-tiedoston)
Sivuston rahoittajien ja toimijoiden logot: Turun yliopisto, Helsingin yliopiston Ruralia-keskus, ProLuomu, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto, Elinkeino- liikenne ja ympäristökeskus, Maaseutu.fi, Maa- ja metsätalousministeriö, MTK ja SLC.

© 2025 aitojamakuja.fi – Kaikki oikeudet pidätetään