Skip to content
  • Yhteystiedot
  • Ilmoita yrityksesi hakupalveluun
  • Tilaa uutiskirjeitä
  • Intra
  • –
  • FI
  • SV
  • EN
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Koordinaatiohanke
    • Ajankohtaista
  • Search
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Ajankohtaista
  • SV
  • EN
Etusivu » Tapahtumat » Sivu 3
10 tapahtumat found.

Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

  • Lista
  • Kuukausi
  • Päivä
Tänään
  • tammikuu 2025
  • ke 22
    ke 22. tammikuun @ 12:30 - 15:30

    ETS: Tulevaisuuden teknologioiden maistelua – Tasting the future technologies -webinaari

    Miltä tulevaisuus maistuu? Miltä ruoantuotanto näyttää vuonna 2040? Miltä solumaatalouden tulevaisuus näyttää? Mitä uusimpia prosessiratkaisuja on saatavilla? Lähde mukaan aikamatkalle ruoan tulevaisuuteen! Aika: 22.1.2025, klo 12:30 […]

  • to 23
    to 23. tammikuun @ 09:45 - 13:00

    Ruokaviennin aakkoset – Elintarvikeviennin työpaja kansainvälistymistä harkitseville yrityksille, Pohjois-Savo

    Kiinnostaako kansainvälisyys? Onko ajatuksissa laajentaa yrityksesi markkinoita maamme rajojen ulkopuolelle? Mietitkö, mistä lähteä liikkeelle tai miten tehostaa jo tehtyjä toimenpiteitä? Tule kuulolle työpajaamme 23.1.2025 joko […]

  • to 23
    to 23. tammikuun @ 10:00 - 12:00

    Kasvitaito 2.0-hankkeen webinaari: Kysytyimmät rohdos- ja maustekasvit (osa 2) / Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Kainuu

    Rohdos- ja maustekasvien viljelyllä on pitkät perinteet Suomessa. Tule kuulolle luennolle, missä tutustutaan muutamaan tämän hetken kysytyimpään rohdos- ja maustekasviin. torstaina 23.1 klo 10–12 Kouluttajana […]

  • pe 24
    pe 24. tammikuun @ 09:00 - 10:00

    FINLABEL -tietoiskut private label-markkinasta

    FINLABEL -hanke tarjoaa tietoa private label-valmistuksesta kansainvälistymisen keinona. Mitä uusia kasvumahdollisuuksia korkeamman hintaluokan private label-tuotteiden valmistus tarjoaa suomalaisille elintarvikevalmistajille?Olet tervetullut mukaan maksuttomiin TIETOISKUIHIN Teamsiin, tutustu […]

  • ma 27
    ma 27. tammikuun @ 13:00 - 17:30

    Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa – uusia mahdollisuuksia ja yhteistyön voimaa

    Varsinaissuomalaiset ruokasektorin yrittäjät ja kehittäjät! Tervetuloa Saloon 27.1.2025 klo 13-16.30 liittyen tulevaisuuden ruokaketjuihin Ohjelmassa on kiinnostavia puheenvuoroja tarinoista menestystuotteiden takana sekä katsauksia tulevaisuuden trendeihin. Ideatorilla […]

  • ti 28
    ti 28. tammikuun @ 08:00 - ke 29. tammikuun @ 20:00

    Geographical Indications Conference 2025

    This Conference brings together representatives from Europe’s leading producers and producer associations of Geographical Indications for craft and industrial (CRAFT GIs) and wine, spirit drinks […]

  • ke 29
    ke 29. tammikuun @ 09:00 - 16:00

    More together – co-creation for growth in the food sector, Seinäjoki

    What could we do together based on Food 2.0 project? The first leading company project related to food systems is called Food 2.0. It is […]

  • to 30
    to 30. tammikuun @ 09:00 - 11:00

    Miten kohti ilmastoviisasta ja muutosjoustavaa maataloutta ja ruokajärjestelmää -webinaari

    Miten päästäisiin kohti kestävää maataloutta, maaseutua ja ruokajärjestelmää? Kuinka rakennetaan ilmastoviisasta ja muutosjoustavaa maaseutua? Mistä voimavaroja ja muutoskestävyyttä maidontuotantoon? Millaisia ovat nykyisen ruokajärjestelmän ydinhaavoittuvuudet, ja […]

  • to 30
    to 30. tammikuun @ 10:00 - 12:00

    Kasvitaito 2.0 -hankkeen webinaari: Humalan tuotanto ja markkinat, Pohjois-Karjala, Kainuu ja Pohjois-Savo

    Humalan kotimaisia kantoja ja tuotantoa on viime aikoina tutkittu paljon. Tule kuulemaan tämän hetken näkökulmia humalan tuotantoon ja markkinoihin. Kouluttajana Yrjö Vähäkallio. Ajankohta:  torstaina 30.1.2025 […]

  • to 30
    to 30. tammikuun @ 11:00 - 16:00

    PALKO-hankkeen avajaisseminaari, Kouvola

    Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi avajaisseminaariimme laajasti toimijat pellolta pöytään, alueen yritykset sekä vilja-alan ja elintarvikealan valtakunnallisten yritysten edustajat mahdollisina yhteistyökumppaneina sekä alan opiskelijat ja oppilaitosten edustajat. […]

  • Edelliset Tapahtumat
  • Tänään
  • Seuraavat Tapahtumat
  • Google-kalenteri
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live
  • Vie .ics-tiedostona
  • Vie Outlook .ics -tiedostoon

Tietosuojaselosteissa kerrotaan, miten käsittelemme henkilötietoja:
Aitojamakuja.fi sivustolla (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Aitojamakuja.fi yrityshakupalveluun jätettävien tietojen osalta (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Tietosuojaseloste ruokasektorin sähköpostilista (Linkki avaa PDF-tiedoston)
Sivuston rahoittajien ja toimijoiden logot: Turun yliopisto, Helsingin yliopiston Ruralia-keskus, ProLuomu, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto, Elinkeino- liikenne ja ympäristökeskus, Maaseutu.fi, Maa- ja metsätalousministeriö, MTK ja SLC.

© 2025 aitojamakuja.fi – Kaikki oikeudet pidätetään