Päästövähennysten todentaminen Etelä-Pohjanmaan ruokajärjestelmässä -seminaari, Etelä-Pohjanmaa
Päästövähennysten todentaminen Etelä-Pohjanmaan ruokajärjestelmässä -seminaari, jossa päästään kuuntelemaan ajankohtaista tietoa ruokajärjestelmän päästölaskennasta. Seminaari toimii Kestävä ja vastuullinen Ruokaprovinssi-hankkeen kick off-seminaarina, jossa tarkoituksena on vahvistaa ja […]
Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri
Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 11.12.2023 klo 12.00 – 14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
Miten tarttis yrittää? Ruokamatkailuyrittäjän kukat, mutkat, onnistumisen hetket ja vinkit
Yrittäjän elämä on vaiheikasta. Ravintola-alan yrittäjä, Son of a Punchin toimitusjohtaja Sami Benamedin jakaa webinaarissa oman ruokamatkailuyrittäjän tarinansa. Webinaari: Miten tarttis yrittää? Ruokamatkailuyrittäjän kukat, mutkat, onnistumisen hetket ja […]
Online-työpaja: Kehitä luomua tiedolla
Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita - Ruokasektorin koordinaatio -hanke järjestää luomualan kehittäjille omia online-työpajoja. Online-työpajat on suunnattu hanketoteuttajille ja muille luomualan kehittäjille. Työpajojen teemat vaihtelevat. Seuraava […]
Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla, JOTPA-koulutusten infotilaisuus
Riverian koulutuspalvelut Oy toteuttaa valtakunnallisesti Jotpa-koulutusta Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla osa-alueeseen. Koulutus on suunnattu: elintarvikealalla työskenteleville henkilöille maatilakytkennäisille elintarvikealan yrittäjille sekä yrityksille […]
Maaseutuohjelman Valtakunnallisten hankkeiden tuloksia -webinaari
Maaseudun kehittämisessä tietyt teemat nousevat niin tärkeiksi, että niitä on edistetty valtakunnallisesti. Valtakunnallisten hankkeiden tulokset ovat hyödynnettävissä koko maassa, ei ainoastaan paikallisesti. Viime rahoituskauden aikana […]
Paikallista, puhdasta ja kestävää – Uudenmaan kestävä ruokajärjestelmä-työpaja, Helsinki
Uudenmaan liitto, Helsingin yliopisto ja European Institute of Innovation & Technology (EIT) FOOD kutsuvat sinut mukaan käynnistämään keskustelut yhteisestä ruokastrategiasta Helsingissä 13.12. klo 11-15.45. Tervetuloa […]
Luomututkimuksen webinaarisarja
Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Syksyn webinaarisarjassa aiheina ovat muun muassa maan kasvukunto, luomuruoan yhteydet ihmisen ja ympäristön terveyteen, […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana ruoan väri
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston, Hotelli- ja ravintolamuseon sekä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka kokoontuu joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kesä- […]
Iskussa maailmalle -kasvuohjelman infotilaisuus, Teams
Iskussa maailmalle on täällä taas – kasva kanssamme kestävästi, kotimaassa ja kansainvälisesti. Suomalaisille elintarvikkeille on kysyntää – maailmalla ja kotimaassa. Kyse on vain siitä, miten […]