Skip to content
  • Yhteystiedot
  • Ilmoita yrityksesi hakupalveluun
  • Tilaa uutiskirjeitä
  • Intra
  • –
  • FI
  • SV
  • EN
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Koordinaatiohanke
    • Ajankohtaista
  • Search
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Ajankohtaista
  • SV
  • EN
Etusivu » Tapahtumat » Sivu 3
10 tapahtumat found.

Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

  • Lista
  • Kuukausi
  • Päivä
Tänään
  • joulukuu 2023
  • pe 1
    1.12.2023 @ 12:00 - 15:00

    Väitöstilaisuus: Ruokajärjestelmien kestävyyssiirtymä ja alueet keskinäisriippuvuuksien maailmassa

    Susanna Kujala väittelee Vaasan yliopistossa 1.12. klo 12.00 alkaen. Väitöstilaisuutta voi seurata Zoomissa. Lue lisää ja löydä linkki! Ruoan tuotannon, kulutuksen ja koko ruokajärjestelmän kestävyyttä […]

  • ma 4
    4.12.2023 @ 12:00 - 16:30

    Google Business & LinkedIn matkailu- ja ruokaketjun toimijoiden markkinointi- ja viestintäkanavina, Salo

    Google Business on olennainen ja keskeinen työkalu yrityksille digitaalisessa markkinoinnissa, jonka avulla autat asiakkaitasi löytämään tuotteesi ja palvelusi helpommin. Google Busineksen avulla voit myös mm. […]

  • ti 5
    5.12.2023 @ 09:30 - 15:30

    LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 4

    Tule mukaan luomuopetuksen kehittämiseen! Suomen kansallisten luomutavoitteiden saavuttamiseksi, luomuosaajia tarvitaan koko ruokaketjussa: alkutuotannossa, jatkojalostuksessa sekä ruoanvalmistuksessa. Koulutuksen ja elintarvikeyritysten luomuosaamiseen liittyvä selvitystyö on loppumetreillä. Kyselyissä […]

  • ti 5
    5.12.2023 @ 10:00 - 14:00

    Pakastekuivaus tuotekokeilussa, Kainuu

    Työpajassa perehtydään pakastekuivauksen perusteisiin ja saadaan tietoa toimintatavan käyttöön ottamisesta, laitteiston käytöstä ja opitaan eri luonnon materiaaleista, joita laitteella voidaan pakastekuivata. Osallistujien omia kehitysideoita voidaan […]

  • ma 11
    11.12.2023 @ 10:00 - 12:00

    Päästövähennysten todentaminen Etelä-Pohjanmaan ruokajärjestelmässä -seminaari, Etelä-Pohjanmaa

    Päästövähennysten todentaminen Etelä-Pohjanmaan ruokajärjestelmässä -seminaari, jossa päästään kuuntelemaan ajankohtaista tietoa ruokajärjestelmän päästölaskennasta. Seminaari toimii Kestävä ja vastuullinen Ruokaprovinssi-hankkeen kick off-seminaarina, jossa tarkoituksena on vahvistaa ja […]

  • ma 11
    11.12.2023 @ 12:00 - 14:00

    Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri

    Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 11.12.2023 klo 12.00 – 14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi

  • ti 12
    12.12.2023 @ 09:00 - 10:30

    Miten tarttis yrittää? Ruokamatkailuyrittäjän kukat, mutkat, onnistumisen hetket ja vinkit

    Yrittäjän elämä on vaiheikasta. Ravintola-alan yrittäjä, Son of a Punchin toimitusjohtaja Sami Benamedin jakaa webinaarissa oman ruokamatkailuyrittäjän tarinansa. Webinaari: Miten tarttis yrittää? Ruokamatkailuyrittäjän kukat, mutkat, onnistumisen hetket ja […]

  • ti 12
    12.12.2023 @ 09:00 - 10:30

    Online-työpaja: Kehitä luomua tiedolla

    Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita - Ruokasektorin koordinaatio -hanke järjestää luomualan kehittäjille omia online-työpajoja. Online-työpajat on suunnattu hanketoteuttajille ja muille luomualan kehittäjille. Työpajojen teemat vaihtelevat. Seuraava […]

  • ti 12
    12.12.2023 @ 15:00 - 17:00

    Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla, JOTPA-koulutusten infotilaisuus

    Riverian koulutuspalvelut Oy toteuttaa valtakunnallisesti Jotpa-koulutusta Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla osa-alueeseen. Koulutus on suunnattu: elintarvikealalla työskenteleville henkilöille maatilakytkennäisille elintarvikealan yrittäjille sekä yrityksille […]

  • ke 13
    13.12.2023 @ 09:00 - 12:00

    Maaseutuohjelman Valtakunnallisten hankkeiden tuloksia -webinaari

    Maaseudun kehittämisessä tietyt teemat nousevat niin tärkeiksi, että niitä on edistetty valtakunnallisesti. Valtakunnallisten hankkeiden tulokset ovat hyödynnettävissä koko maassa, ei ainoastaan paikallisesti. Viime rahoituskauden aikana […]

  • Edelliset Tapahtumat
  • Tänään
  • Seuraavat Tapahtumat
  • Google-kalenteri
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live
  • Vie .ics-tiedostona
  • Vie Outlook .ics -tiedostoon

Tietosuojaselosteissa kerrotaan, miten käsittelemme henkilötietoja:
Aitojamakuja.fi sivustolla (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Aitojamakuja.fi yrityshakupalveluun jätettävien tietojen osalta (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Tietosuojaseloste ruokasektorin sähköpostilista (Linkki avaa PDF-tiedoston)
Sivuston rahoittajien ja toimijoiden logot: Turun yliopisto, Helsingin yliopiston Ruralia-keskus, ProLuomu, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto, Elinkeino- liikenne ja ympäristökeskus, Maaseutu.fi, Maa- ja metsätalousministeriö, MTK ja SLC.

© 2025 aitojamakuja.fi – Kaikki oikeudet pidätetään