Nordic Organic Food Fair, Malmö
Nordic Organic Food Fair ja Eco Living Scandinavia -messut, jotka järjestetään 15.–16.11.2023 Malmössä Ruotsissa, ovat Pohjoismaiden tärkeimmät luomutuotteiden ja vastuullisesti tuotettujen tuotteiden messut. Messut on suunnattu […]
KIKE Markkinakatsaukset Zoomissa: PREMIUM PRIVATE LABEL-liiketoiminta
Markkinatietoa maailmalta - mikä tuote myy ja missä kysyntä kasvaa? Kohteena PREMIUM PRIVATE LABEL-liiketoiminta. Tule KIKE 4. Markkinakatsaukseen 15.11.! Ilmoittaudu tästä! Kauppa tuo tarjolle enenevästi […]
Pohjoissavolaisen ruokaketjun treffit, Varkaus
Ruokaketjun treffit -Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta – on tarkoitettu kaikille pohjoissavolaiseen ruokaketjuun kuuluville toimijoille aina alkutuotannosta, jatkojalostukseen, kaupan- ja ravitsemisalan toimijoihin saakka. Tule verkostoitumaan, kehittämään […]
Luomututkimuksen webinaarisarja: luomuruoan yhteys ihmisen ja ympäristön terveyteen
Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Syksyn webinaarisarjassa aiheina ovat muun muassa maan kasvukunto, luomuruoan yhteydet ihmisen ja ympäristön terveyteen, […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana olut
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston, Hotelli- ja ravintolamuseon sekä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka kokoontuu joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kesä- […]
LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 2
Tule mukaan luomuopetuksen kehittämiseen! Suomen kansallisten luomutavoitteiden saavuttamiseksi, luomuosaajia tarvitaan koko ruokaketjussa: alkutuotannossa, jatkojalostuksessa sekä ruoanvalmistuksessa. Koulutuksen ja elintarvikeyritysten luomuosaamiseen liittyvä selvitystyö on loppumetreillä. Kyselyissä […]
Webinar: Top 10 Trends, Opportunities for 2024
New research shows that, while the effects of high food price inflation and the need to cut back are still affecting consumer markets worldwide, eye-catching […]
Aamukahviwebinaari: Uusi työkalu vastuullisuuskriteereiden käyttöön julkisissa hankinnoissa
KEINO-osaamiskeskuksen palveluvalikoima laajentui lokakuussa, kun julkaistiin kriteeripankki.fi -palvelu. Kriteeripankista voit hakea hankinnoissa sovellettavia vastuullisuuskriteereitä hankittavan tuotteen tai palvelun sekä hankinnassa huomioitavan vastuullisuustavoitteen perusteella. Perjantai 17.11.2023, 8:30–9:00, Teams […]
Pakastekuivauslaitos Pohjois-Karjalaan -hankkeen päätösseminaari, Kitee ja verkossa
Pakastekuivauslaitos Pohjois-Karjalaan -hankkeen päätösseminaari järjestetään maanantaina 20. marraskuuta klo 10-15. Paikkana Kitee-Sali. Päivän teemana: "Uusia mahdollisuuksia pakastekuivaamalla" Päivän ohjelma: 9.30 aamukahvia tarjolla 10.00 avaus, Kiteen […]
Miten ruuan hinnan nousu vaikuttaa kuluttajien käyttäytymiseen ja miten raha kiertää Suomen ruokaketjussa?
Tervetuloa kuulemaan ensimmäisiä tuloksia Pellervon taloustutkimus PTT:n, Luonnonvarakeskus Luken ja REINU econin tutkimushankkeesta, jossa selvitetään suomalaisen ruokaketjun arvonmuodostusta sekä markkinahäiriöiden vaikutusta. Samalla etsitään ratkaisuja markkinoiden […]