• Villiyrtit tutuiksi -etäluento

    Villiyrtit tutuiksi -etäluennolla keruutuotetarkastaja Anni Rintoo esittelee yleisimmät villiyrtit. Luennolla käydään läpi villiyrttien tunnistaminen, keruu ja käsittely. Lisäksi annetaan vinkkejä villiyrttien käyttöön. Villiyrtit ovat lähiruokaa […]

  • Aamukahvitilaisuus: Teams – Makers of the Future, Turku

    Tule kuulemaan Viikin Idättämöstä (englanniksi Germinator), joka on Viikki Food Design Factoryn esihautomo-ohjelma innovaatioille. He etsivät parhaillaan seuraavaan ohjelmaan motivoituneita innovaattoritiimejä, joilla on elintarvikejärjestelmää muuttavia […]

  • Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot

    Tervetuloa toukokuun tutkimustiistaihin, jossa pureudutaan jälleen luomuaiheisiin. Heti vapun jälkeen 2.5. klo 9-10 aiheena on ympäristömerkkien kuluttajille tuoma arvo elintarviketuotteissa. ETM Julia Kajas esittelee omaa pro […]

  • Elintarvikkeiden kansainvälistyminen Salosta maailmalle, Salo

    Oletko kiinnostunut elintarvikkeiden kansainvälistymisestä ja ulkomaanviennistä? Oletko vasta miettimässä miten vientipolulle voisi lähteä tai onko sinulla tuote jo myynnissä kansainvälisillä markkinoilla ja kaipaan lisäsparrausta? Jos […]

  • Kerro luomusta! -viestintäinfo, verkossa

    Miten luomu raaka-aineiden käytöstä voi kertoa ruokapalvelun asiakkaille? Entä miksi siitä kannattaa kertoa? Toukokuun infossa on luvassa esimerkkejä ruokapalveluiden luomuviestinnästä. Lisäksi saat vinkkejä syksyllä vietettävän EU:n luomutuotannon päivän juhlintaan. […]

  • Lakeus Kokkaa

    Lakeus Kokkaa -messut ovat hotelli- ja ravintola- ja keittiöalan (HoReCa) ammattilaisille ja ostajille suunnattu ammattilaistapahtuma. Täällä verkostoituminen luonnistuu kuin itsestään. Tapahtuma onkin tarkoitettu ravintolayrittäjille, koulu- […]