Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kohti kasvua ja resilienssiä – Tietoa ja työkaluja ruoka-alan yrityksille, Kauhajoki

9.5.2023 @ 09:00 - 13:00

Miten pieni ruoka-alan yritys voi selvitä kriiseistä ja muutoksista? Millaisin keinoin kohti resurssiviisaampaa ja vähähiilisempää energiaa? Miten tehdä innovatiivista tuotekehitystä, entä kehittävää oppilaitosyhteistyötä?

Tervetuloa oppimaan, innostumaan ja verkostoitumaan Kauhajoen Ruokamessujen kevätseminaariin! Seminaari on nimeltään ”Kohti kasvua ja resilienssiä – Tietoa ja työkaluja ruoka-alan yrityksille”.

Seminaari tarjoaa lähdön kohti uutta kasvukautta ja syksyn Ruokamessuja tarjoten ajatuksia mm. yritysten resilienssistä, uusiutuvan energian mahdollisuuksista sekä innovatiivisesta tuotekehitys- ja oppilaitosyhteistyöstä.

Ajankohta: Tiistai 9.5.2023 klo 9.00-13.00
Paikka: Suupohjasali, Suupohjan koulutuskuntayhtymä Vuoksi, Oppitie 4, Kauhajoki.

Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja ilmoittaudu 3.5. mennessä!

Seminaarin järjestävät Kauhajoen Ruokamessut, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti, Turun yliopisto, Suupohjan koulutuskuntayhtymä Vuoksi ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu yhteistyössä Kauhajoen kaupungin kanssa.

 

Details

Date:
9.5.2023
Time:
09:00 - 13:00