Suomalaisen ruoan päivä

Suomalaisen ruoan päivän resepti on mutkaton: poimi ruokakauppasi hyllyiltä ruokaa ja juomaa, joissa on sinivalkoinen Hyvää Suomesta -merkki. Sitten vaan porukalla pöytään ja nauttimaan oman […]

Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot

HUOM! Tilaisuus siirtyy viikolla eteenpäin eli pidetään 13.9. klo 9 - 10. Ilmoittautumislinkki pysyy samana! Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita - Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa […]

Elintarvikkeiden tuotekehitys ja fermentointi -koulutus

Elintarvikkeiden tuotekehitys ja fermentointi -koulutus 6.9. klo 9-12 ja työpaja 26.9.2022 klo 9-15. Kajaanin yliopistokeskuksen Mittaustekniikan yksiön Mity-Lab -hanke ja Idea Nature oy:n järjestävät elintarvikkeiden […]

Oivalluksia -infotilaisuus: luonnontuotealan vienti, Varsinais-Suomi

ELVIS – Elintarvikeyritysten vientivalmiustason selvittäminen ja osaamisen lisääminen Varsinais-Suomessa -hanke järjestää Oivalluksia-infotilaisuuden 7.9. Tuorlassa. Tilaisuutta voi seurata myös verkossa. Tällä kertaa Oivalluksia keskittyy luonnontuotealan vientimahdollisuuksiin, […]

ELVIS-hankkeen Oivalluksia-infotilaisuus, Varsinais-Suomi

Kiinnostaako kansainvälistyminen? Mitä hyötyjä kansainvälistyminen voisi tuoda pienelle toimijalle ja mitä se pienimmillään vaatii? Löytyisikö sinun tuotteillesi kysyntää ulkomailta saakka? Oivalluksia-tilaisuus antaa vastauksia ja vinkkejä […]

Uusia malleja luonnontuotealan bisnekseen, webinaari

Tervetuloa mukaan Luonnontuotealan rajat rikkova liiketoimintaekosysteemi (LUTU) -hankkeen webinaariin, joka järjestetään Teams-yhteydellä. Tule verkostoitumaan yli luonnontuotealan toimialarajojen ja kuulemaan luonnontuotealan uusista mahdollisuuksista! 7.9.2022 klo 13.00 […]