Luomututkimuksen ajankohtaista -webinaari, osa 4

Luomuinstituutti järjestää keväällä neljä webinaaria luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista. Webinaarisarja jatkuu syksyllä. Kaikkiin webinaareihin pääset samasta Zoom-linkistä, […]

Vastuullinen ravintolatoiminta, webinaari

Haluatko oppia lisää ravintolatoiminnan vastuullisuudesta? Kerromme 11.5. klo 15-16 webinaarissa, miten voit konkreettisesti ottaa huomioon vastuullisuuden eri osa-alueita yrityksesi jokapäiväisessä toiminnassa. Ilmoittautumalla saan linkin. Tilaisuuden […]

Yrttipoimijakoulutus etänä

Etänä pidettävässä yrttipoimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat kuusenkerkkä ja koivunlehti. 11.05.2022 klo 17.30 - 19.30, Teams Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrttien […]

Hiilestä kiinni -aamukahviwebinaari – Pelloilta uusia biotuotteita

Kasvinviljely ja kasvinjalostus ovat avainasemassa niin ilmastonmuutoksen hillinnässä kuin siihen sopeutumisessakin. Uudet disruptiiviset tekniikat, kuten vertikaaliviljely, voivat tulevaisuudessa vähentää ruuantuotannon kasvihuonekaasupäästöjä ja vapauttaa ruuantuotantoon käytettävää […]

Lisää lähi- ja luomuruokaa DPS-hankintajärjestelmällä, webinaari

Tervetuloa kuulemaan miten dynaaminen hankintajärjestelmä mahdollistaa pientuottajilta ja pk-yrityksiltä tehtävät elintarvikehankinnat. Kuulemme DPS-järjestelmää käyttäneiden ruokapalveluiden ja hankintayksiköiden käytännön kokemuksista. Tilaisuudessa kartoitetaan myös toimijoiden kiinnostusta osallistua […]

Visit Finland DataHub-perjantaiklinikka matkailuyrityksille

Matkailuyrityksille suunnatuissa klinikoissa käymme läpi DataHubin käyttöönottoa, tuotteen lisäämisen ja kulun DataHubissa, sekä vastataan esiin nousseisiin kysymyksiin. 13.5. klo 10 - 11 Tutustu tarkemmin ja ilmottaudu!  

Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri

Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverissa 16.5.2022 klo 12-14 muun muassa luomun näkymistä. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi  

Elintarvikepäivä 2022

Elintarvikepäivä 2022 järjestetään jälleen tutusti livetapahtumana Helsingissä. Suomen odotetuin ja tärkein elintarvikealan ajankohtais- ja koulutuspäivä kokoaa osallistujat Messukeskukseen 17.5.2022. Muutoksen aikoina tarvitaan paitsi toivoa ja […]

Gastro Helsinki 2022

Merkittäviä makuja ammattilaisille lupaa Gastro Helsinki, joka kokoaa hotelli ja ravintola-alan ammattilaiset yhteen Messukeskukseen seuraavan kerran 18.-20.5.2022. Suomen ainoa koko horeca-alan tavoittava tapahtuma Gastro Helsinki […]