Papuja pallon parhaaksi webinaarisarja syksyllä
Miksi palkokasvit kiinnostavat juuri nyt? Leg4Life-hanke järjestää syksyllä 2020 webinaarisarjan. 28.9. klo 17-19 Tuoko palkokasvien viljely ruokaturvaa ja huoltovarmuutta? 12.10. klo 17-19 Maistuvia tuotteita pavuista […]
Hämäläisen lähiruuan speed dating
Lepolan talo Kappalaisentie 49, HausjärviOletko etsimässä uusia asiakkaita lähiruokatuotteillesi ja/tai ruokapalveluillesi? Mitä kaikkea Häme tuottaa? Mistä uusia ja kiinnostavia lähiruokatuotteita löytää? Mikä on aitoa ja hämäläistä, mistä paikkakuntalaiset ja […]
Ruokamaakunta Uusimaa – Matregion Nyland, työpaja alkutuottajille ja 1. asteen jalostajille
Tervetuloa mukaan kartoittamaan ja kehittämään Uudenmaan ruokaketjua! Yrkeshögskolan Novia järjestää keskiviikkona 30.9.2020 klo. 10:00-14:00 avoimen työpajan, jossa keskitytään uusmaalaisen ruokaketjun alkututottajiin ja ensimmäisen asteen jalostajiin. […]
Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistamista Hämeessä, etäyhteydellä
Yhdessä tekoja! Ruoka elämykselliseksi ja ostettavaksi osaksi Suomen matkailua! Matkailija syö ja juo useita kertoja päivässä. Positiiviset, odotukset ylittävät kokemukset, jopa elämykset saavat matkailijan hymyilemään, […]
Pesän tuotteet kosmeettisten valmisteiden raaka-aineina
More than honey -hanke järjestää koulutuksia vuonna 2020 seuraavasti: Lokakuun ensimmäinen viikonloppu. Paikkakunta avoin. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: https://www.mehilaishoitajat.fi/more-than-honey-hanke/hankkeen-koulutukset/
Luonnontuotealan hanketoteuttajien etäpalaveri
Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava skype-kokoontumisemme on ma 5.10. klo 12-14. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
Keski-Suomen matkailu & ruoka – ruokamatkailu – osallistu ja vaikuta -työpaja
Keski-Suomen ruokaan ja matkailuun keskittyvä – maakunnallinen webinaarityöpaja Keski-Suomen matkailu – ruoka – ruokamatkailu – osallistu ja vaikuta järjestetään tiistaina 6.10.2020 klo 8.30-12.00. Tapahtuma toteutetaan […]
Boosting Export with Packaging – Webinar 5: Agile online testing
Boosting Export with Packaging – Pakkauksella vauhtia vientiin on Food from Finlandin järjestämä koulutusohjelma yrityksille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään tuotepakkausten merkityksestä vienninedistämisessä. Koulutusmoduulit järjestetään englanniksi. […]
Tarkastamattoman riistanlihan myyminen kuluttajille ja vähittäismyyntiin -webinaari
Webinaarissa tarkastellaan asiaa elintarvikelainsäädännön näkökulmasta. Webinaari järjestetään 06.10.2020 klo 17.00-18.15. Tilaisuus kaikille aiheesta kiinnostuneille. Ilmoittaudu viimeistään 01.10.2020 osoitteeseen: gunnel.englund@novia.fi
Ilmastotyö kotimaisen ruokajärjestelmän menestystekijänä -webinaari
Ruokaketjun toimijoiden ilmasto- ja vähähiilitiekartat ovat valmistuneet. Tiekarttojen lisäksi hallitusohjelman mukaisesti valmistellaan ilmastoruokaohjelmaa ja maankäyttösektorin ilmastotoimenpidekokonaisuutta. Nämä yhdessä luovat reilua polkua kestävään ruokajärjestelmään. Tule mukaan […]