Jäätelöherkut -koulutus, Joensuu
Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hanke järjestää aktiivisesti koulutuksia elintarvikeyrityksille Pohjois-Karjalassa. Teemana on jäätelöherkut -koulutus 21.-22.9., kesto 16 h (2 pv) ja hinta on […]
Paneldiskussion: Samarbete och synlighet för mat från Österbotten via YouTube
Paneelikeskustelu: Yhteistyötä ja näkyvyyttä ruualle Pohjanmaalta YouTubessa striimattuna. Keskustelu käydään kaksikielisenä. Tarkempi esittely ja paneelikeskustelijat esitellään Facebookissa: https://www.facebook.com/matriket.ruokamaa/
Boosting Export with Packaging – Webinar 3: Designing and storytelling
Boosting Export with Packaging – Pakkauksella vauhtia vientiin on Food from Finlandin järjestämä koulutusohjelma yrityksille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään tuotepakkausten merkityksestä vienninedistämisessä. Koulutusmoduulit järjestetään englanniksi. […]
Ruokasektorin ekosysteemit ja klusterit -verkkotilaisuus
Miten kohti koordinoitua yhteistyötä? Ruokalaakso järjestää ekosysteemi- ja klusteritilaisuuden tiistaina 22.9. klo 13:00-15:30. Täysin verkossa toteutettavan tilaisuuden tarkoituksena on kartoittaa, kuinka ruokasektorin eri ekosysteemien osaaminen […]
Valtakunnallinen Särkikalaseminaari
Perinteinen Särkikalaseminaari järjestetään koronan tuomien haasteiden vuoksi tänä vuonna internetin välityksellä webinaarina. Seminaari järjestetään keskiviikkona 23.9. klo 9-15.30. Tilaisuuden ohjelma on monipuolinen katsaus suomalaiseen särkikalatalouteen […]
Boosting Export with Packaging – Webinar 4: TARGET Market Oriented CONCEPT
Boosting Export with Packaging – Pakkauksella vauhtia vientiin on Food from Finlandin järjestämä koulutusohjelma yrityksille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään tuotepakkausten merkityksestä vienninedistämisessä. Koulutusmoduulit järjestetään englanniksi. […]
Superhyvän Tuotekehitysfoorumi 2 Seinäjoella
Superhyvä-hankkeen Tuotekehitysfoorumi lähestyy! Tilaisuus järjestetään koronatilanteen takia kokonaan webinaarina. Raaka-ainenäyttelyt tilalla on 10 mielenkiintoista ja ajankohtaista raaka-ainetoimittajien tietoiskua. Foodwestin uuden tuotantolaitoksen tehdaskierroksen tilalla ovat etukäteen […]
Ruokamatkailu ja paikalliset tuotteet -webinaari
Ruokamatkailu ja paikalliset tuotteet -hankkeen syksyn kick off -webinaari järjestetään perjantaina 25.9.2020 klo 14 – 15.30. Tervetuloa mukaan ! Ohjelma: 14.00 Tervetuloa! / Marjo Ranta-Irwin, […]
Mitä REKO-tuottajille kuuluu? keskustelutilaisuus, Pirkanmaa
Avoimessa tuottajille suunnatussa keskustelutilaisuudessa pohditaan muun muassa: Mitä REKO-toiminnalle kuuluu? Mitä kevään tuottajakyselyssä saatiin selville? Pitäisikö REKO:a kehittää? Tilaisuus on 28.9. klo 9-12 ja sen […]
Kohti hyviä ruokamatkailukokemuksia tuotesuositusten avulla -webinaari
Kesän alussa julkaistut Ruokamatkailun tuotesuositukset on laadittu matkailualan yrityksille ja kehittäjille työvälineeksi laadukkaan, elämyksellisen, ostettavan ja kannattavan ruokamatkailukokemuksen tuottamiseen. Muistutuksena mukaan on liitetty myös Visit […]