Ravintoloiden ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki -työpajat Uudellamaalla
Kuluttajat ovat enenevässä määrin kiinnostuneita vastuullisuudesta ja toivovat voivansa ostaa vastuullisia palveluita. Minkälaiset työkalut auttaisivat ravintolaa ymmärryksessä oman hiilijalanjäljen suhteen? Miten ravintola voi kertoa hiilineutraalisuustoimistaan […]
Ruokaa verkosta -webinaarisarja: Menestyksen resepti kansainvälisessä verkkokaupassa (osa 4), Varsinais-Suomi
Harkitsetko oman verkkokaupan perustamista? Verkkokaupan perustaminen mahdollistaa uuden tavan myydä, palvella asiakkaita ja tavoittaa uusia asiakkaita. Myyntipisteen perustaminen verkkoon edellyttää huolellisesti tehtyä perustamistyötä, oikeita valintoja […]
Boosting Export with Packaging – Webinar 2: Market Insights
Pakkauksella vauhtia vientiin – Boosting Export with Packaging. Food from Finland järjestää maksuttomat verkkoseminaarit (24.8. ja 26.8.) yrityksille, jotka haluavat lisätietoa tuotepakkausten merkityksestä vienninedistämisessä. Webinaari […]
Ruokamatka Pohjois-Pohjanmaalle -webinaari
Webinaarissa kuullaan yrittäjien sekä elintarvike- ja matkailualan asiantuntijoiden puheenvuoroja ruoan merkityksestä matkailuelämyksissä ja tuodaan esille ideoita ruokakulttuurin tuotteistamiseen. Tilaisuuden lähtökohtana ovat oman maakunnan tuotteet ja […]
Aitojen Makujen Yö -ruokamatkailutapahtuma Keski-Suomessa
Tiedätkö, millaisia ruokaelämyksiä Keski-Suomesta löytyy? Siitä otetaan selvää jälleen Aitojen Makujen Yössä elokuun viimeisenä perjantaina 28.8.! Aitojen Makujen Yöllä kehitetään ja tehdään näkyväksi maakunnan ruokamatkailua. […]
Luonnon päivä luomutiloilla 2020 – tutustu luomutilan elämään!
Luomutilojen avoimien ovien päivän vietto on siirretty epidemiatilanteen vuoksi tulevalta elokuulta vuodelle 2021, mutta siitä huolimatta lauantaina 29.8.2020 ympäri Suomea vietetään Luonnon päivää luomutiloilla. https://luomu.fi/luonnon-paiva-luomutiloilla-2020/ […]
Ravintoloiden ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki -työpajat Uudellamaalla
Kuluttajat ovat enenevässä määrin kiinnostuneita vastuullisuudesta ja toivovat voivansa ostaa vastuullisia palveluita. Minkälaiset työkalut auttaisivat ravintolaa ymmärryksessä oman hiilijalanjäljen suhteen? Miten ravintola voi kertoa hiilineutraalisuustoimistaan […]
Varsinaissuomalaisen lähiruokalahjan ideointia -webinaari alueen yrityksille
Onko yritykselläsi valmis idea varsinaissuomalaiseksi lähiruokalahjaksi tai kiinnostaako yritystäsi lähiruokalahjan kehittäminen? Tule mukaan Kick-off -webinaariin kuulemaan lisää! Milloin? 1.9.2020 14:00 – 15:30 Matkailijoiden kiinnostus aitoihin […]
Kalaa uudella tavalla – Fisk på nya sätt Naantalissa (osa 1)
Raseko Opintie 4, NaantaliUusien kalatuotteiden kehittelytyöpaja pienille toimijoille, esim ravintolat, catering ja saariston kalastajat. Työpajassa valmistamme meri- ja järvikalasta uudenlaisia myytäviä kalasäilykkeitä, esim. happokypsennys, umpiointi, sokerisuolaus, graavaus, suutarinlohi […]
Luomualan kehittäjien online-työpaja
Seuraava luomualan kehittäjien online-työpaja järjestetään keskiviikkona 2.9. klo 10-11.30 Microsoft Teams –alustalla, teemana on syksyllä alkava iso EU-rahoitteinen luomukampanja, johon kutsutaan mukaan kaikki luomualan kehittäjät. […]