Älymaatalous-keskustelusarja kevätkesällä 2020
Mille pohjalle rakennetaan suomalainen älymaatalous? Maataloutemme ja koko ruokajärjestelmämme kestävänä perustana ovat investoivat, kehittyvät, kannattavat ja kilpailukykyiset tilat. Osaaminen, innovaatiot ja tiedon fiksu hyödyntäminen ovat […]
Ruokaa verkosta -webinaarisarja: Verkkokaupan perustaminen ja erilaiset mallit ruoan verkkomyyntiin (osa 3), Varsinais-Suomi
Harkitsetko oman verkkokaupan perustamista? Verkkokaupan perustaminen mahdollistaa uuden tavan myydä, palvella asiakkaita ja tavoittaa uusia asiakkaita. Myyntipisteen perustaminen verkkoon edellyttää huolellisesti tehtyä perustamistyötä, oikeita valintoja […]
Onnellinen kana on terve ja hyvinvoiva -webinaari
Haaveiletko omista kanoista vai joko sinulla on onnellisten kanojen ulkokanala? Miten kanasi voivat? Onko kanalassa kutsumattomia vieraita? Pelottaako salmonella? Millaisia kokemuksia muilla kanaharrastajilla on? Tervetuloa […]
Millaiset ovat Suomen maa- ja elintarviketalouden näkymät? -webinaari
Luonnonvarakeskus (Luke) julkistaa 16.6. klo 10–11.30 uuden maa- ja elintarviketalouden suhdannekatsauksen. Tervetuloa tilaisuuteen, jossa pureudutaan maataloussektorin ajankohtaiseen tilanteeseen ja kehitykseen liha-, maito- ja viljamarkkinoilla sekä […]
Infotilaisuus luonnontuotealan yritysryhmähankkeesta, Keski-Suomi
Kiinnostaako osallistuminen luonnontuotealan yritysryhmähankkeeseen? Nyt on tarjolla ainutlaatuinen tilaisuus lähteä kehittämään omaa tuotetta ja toimintaa yhdessä muiden yrittäjien kanssa. Lisäksi yritysryhmähankkeessa voi olla yrityskohtaista neuvontaa. […]
Ajatuspaja – Ruoka ja matkailu! -keskustelutilaisuus verkossa, Keski-Suomi
Paikalliset ruoat ja raaka-aineet kiinnostavat matkailijoita entistä enemmän. Lähiruoka on lisäarvotekijä myös meille keskisuomalaisille. Lähiruokatuottaja/jalostaja, matkailutoimija/ ammattikeittiön edustaja/yrittäjä, kehittäjä. Tule mukaan keskusteluun, rakentamaan yhteistyöverkostoja ja […]
Webinaari ravinnekierrätyksestä ja kokeiluohjelman rahoitusmahdollisuuksista
Ravinteiden kierrätyksen kokeiluohjelma 2020-2022 liittyy hallitusohjelman on ravinteiden kierrätyksen kärkihankkeeseen. Ohjelmasta tarkemmin alempana. Tämä webinaari avaa ohjelman rahoitusmahdollisuuksia. Aika 24.6.2020 klo 9-11 Yhteydet: Teams-yhteydet Ohjelma […]
Avoimet maatilat Hämeessä – Taste of Häme -tapahtuma
Heinäkuussa Hämeessä jo perinteikäs Avoimet maatilat Hämeessä sekä myös Taste of Häme -tapahtuma lauantaina 11.7.2020. Mukaan kutsutaan nyt myös hämäläiset elintarvikeyritykset, pienpanimot sekä paikallista ruokaa […]
Suuret Oluet – Pienet Panimot SOPP Helsingissä
Rautatientori Rautatientori, HelsinkiKorona on peruttanut ja vaikeuttanut tapahtumien järjestämistä Suomen kesässä. Siksi Lammin Sahti on päättänyt toteuttaa Helsingin SOPP-tapahtuman mini -kokoisena (alle 1000 asiakaspaikkaa), mutta pidemmällä ajalla. […]
Suuret Oluet – Pienet Panimot SOPP Helsingissä
Rautatientori Rautatientori, HelsinkiKorona on peruttanut ja vaikeuttanut tapahtumien järjestämistä Suomen kesässä. Siksi Lammin Sahti on päättänyt toteuttaa Helsingin SOPP-tapahtuman mini -kokoisena (alle 1000 asiakaspaikkaa), mutta pidemmällä ajalla. […]