Lähiruoka ja Luomumessut netissä

Suomen Pientuottajatukku, ProLocalis ja Suomen kotitila järjestää netissä lähiruoka- ja luomumessut 2.-5.4. Voit tutustua näytteilleasettajiin, tehdä ostoksia messujen aikana kotisohvaltasi sekä hyödyntää messutarjoukset verkkokaupan kautta. […]

Jatkojalostustoiminnan osaaminen, etäyhteydellä

Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä! Alkutuotannon jatkojalostusmenetelmät, jatkojalostuksen koneet, laitteet ja välineet. Teemoina: tilamaito, kasvistuotanto ja tilateurastamo. Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen […]

Aistinvaraisen arvioinnin käytännöt Turussa (osa 2)

Flavoria Kiinanmyllynkatu 10, Turku

AISTILA® -valmennukset moniaistisessa innovaatioympäristössä Aistikattilassa. Kaksiosainen koulutuskokonaisuus, joka antaa yrityksesi arvioinneista vastaavalle perusymmärryksen aistinvaraisen arvioinnin käytännöistä, menetelmistä sekä itsestään aistijana. Osa 1. Aistinvaraisen arvioinnin käytännöt […]

Kevään korvalla – Herkkuja ja hepeneitä Elimäellä, peruttu

Mustilan Puukoulu Alppiruusuntie 99, Kouvola

Tilaisuus peruttu! Lähiruokaa moneen makuun sekä kädentaidon tuotteita. Pihalla mm. tuoretta lihaa suoraan tuottajilta, rokkatykki ja palvipossua mukaan tai paikalla nautittavaksi. Sisällä lisää herkkuja ja […]