AISTILA® makutestipäivä Turussa, peruttu

Flavoria Kiinanmyllynkatu 10, Turku

Tilaisuus on peruttu! Haluatko selvittää, mitä mieltä kuluttajat ovat tuotteestasi tai kumpi tuoteversioista kannattaa lanseerata? Varaa nyt paikkasi AISTILA® makutestipäivästä ja varmista, että kehittämäsi tuote […]

Luonnontuotteet I, etäyhteydellä

Yrtit, marjat, sienet. Tunnistaminen, talteenotto ja säilöntä sekä Poimijakortti-koulutus. Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmia. Koulutuksiin voi osallistua vain yhteen […]

Villiyrteistä bisnestä webinaari

Villiyrttien kaupallinen käyttö, verotus, poiminta ja myynti. Webinaarin ohjelma (klo 17-20) Luonnontuotteiden sallittu kaupallinen käyttö ja luomukeruualueiden tilanne, toiminnanjohtaja Birgitta Partanen Arktiset Aromit ry Keruutuotteiden […]

Lähituotteet kauppaan -tuotekorttityöpaja etäyhteydellä

Tervetuloa työpajaan tutustumaan ja täyttämään tavarantoimittajan tuotekorttia elintarvike- ja yritysasiantuntija Soila Hiltusen opastuksessa. Voit ladata maksuttoman tuotekortti-pohjan täältä. Ohjelma: klo 14.00 Miten lähituotteet vähittäiskaupan hyllylle […]

Palkokasvihankkeet esittäytyvät webinaarissa

Tervetuloa linjoille kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista palkokasviaiheisten hankkeiden tutkijoiden kanssa! Mukana esittelyssä ovat Leg4Life-, LegumeGap- ja ProFaba-hankkeet! Webinaari on osin englanninkielinen, mutta kysymyksiä voi […]

Verkkolähetys elintarvikelain kokonaisuudistuksesta

Syksyllä 2018 annettiin hallituksen esitys elintarvikelaiksi uudistamiseksi (HE 262/2018 vp), mutta esitys raukesi alkuvuodesta 2019 maakuntauudistuksen kariutumisen myötä. Osa kokonaisuudistukseen sisältyneistä ehdotuksista toteutettiin 1.1.2020 voimaan […]

Webinaari: Pienimuotoinen elintarvikkeiden valmistus

Kahden webinaarin tietopaketti mehiläistuotteiden käytöstä elintarvikkeissa Hunaja on mahtava elintarvike. Yhdistämällä sitä muihin raaka-aineisiin saadaan hunajan monipuolisia ominaisuuksia siirrettyä myös muihin tuotteisiin. Myös siitepölyä, pergaa, […]

Luonnontuotealan hanketoimijapalaveri etäyhteydellä

Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää luonnontuotealan hanketoimijoille noin joka toinen kuukausi palaverin, jossa voidaan vaihtaa kokemuksia ja kuulla ajankohtaisista asioista. Tarkempia tietoja ja ilmoittautuminen juha.rutanen@helsinki.fi.