-
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi: luonnonkalasäilykkeet, Helsinki, Seinäjoki ja Turku
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi on Turun yliopiston ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka järjestetään kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 17-19 kesä- ja joulutaukoja lukuun ottamatta. Illoissa keskitytään […]
-
Kasvitaito 2.0 -hankkeen pienryhmä: Viljellyt luonnonkasvit / Pohjois-Karjala, Kainuu, Pohjois-Savo
Oletko miettinyt miten voisit viljellä luonnonkasveja? Miten niitä kannattaa kasvattaa isommassa mittakaavassa? Missä niillä olisi kysyntää? Näitä kysymyksiä pääset pohtimaan ohjatussa pienryhmätoiminnassa, joka starttaa joulukuussa 2025. Lähitapaamiset […]
-
Ruoka maakuvan, brändin ja matkailun kärkenä – verkostoitumispäivä Mikkelissä
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää ruoka-alan kehittäjille verkostoitumistapahtuman, jossa keskitytään ruokamaakuvan, brändäyksen ja ruokamatkailun näkökulmiin. Aamupäivällä perehdytään Suomen ruokamaakuvaan sekä erilaisten brändien ja laatumerkkien tuomaan lisäarvoon […]
-
Ruokaturvallisuus ja fotoniikka, Kuopio
Voisiko valo ratkaista ruokaturvallisuuden haasteita? Fotoniikkaan perustuvat teknologiat mahdollistavat tarkemman ja nopeamman elintarvikkeiden laadunvalvonnan, kontaminaatioiden havaitsemisen sekä sadon arvioinnin. Älykkäät fotoniikkaan perustuvat perustuvat ratkaisut tehostavat tuotantoketjuja […]
-
Pohjoisen elintarvike- ja luonnontuotealan kehittäjien tapaaminen, Paltamo
Tapaamisen järjestää Parasta paikallista pöytiin -hanke, Vision4Food -hanke, Luonnontuotteita pohjoisesta -hanke ja Eväitä elämään -hanke. Järjestäjä tarjoaa kahvit ja kokoustilat, lounas- ja illallisruokailut sekä majoittuminen ovat […]
-
Ruokaelämys alkaa tarinasta -webinaari, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu
Miten tarinat voivat rikastuttaa ruokamatkailua ja tehdä alueemme elämyksistä unohtumattomia? Tervetuloa inspiroivaan webinaariin, jossa sukellamme ruokamatkailun tarinallistamiseen, asiakasymmärrykseen ja käytännön työkaluihin yritysten viestinnän tueksi. Ohjelmassa […]
-
FinFoodNet: Pitchaa vakuuttavasti ja rakenna tulevaisuuden kumppanuuksia, Turku
Kiinnostaako vienti, kansainvälistyminen tai uusien yhteistyökumppanuuksien rakentaminen? Tervetuloa maksuttomaan ja käytännönläheiseen pitchausvalmennukseen ja verkostoitumistapahtumaan, jossa pureudutaan siihen, miten suomalaisia ruokatuotteita esitellään vakuuttavasti kansainvälisille ostajille ja […]
-
RuokaHämeen etä-aamukahvit kokoavat yhteen Kanta- ja Päijät-Hämeen ruokasektorin verkostoja
RuokaHämeen aamukahvit kokoavat yhteen Kanta- ja Päijät-Hämeen ruoka-alan kehittäjät, hanketoimijat ja muut teemoista kiinnostuneet. Aamukahveilla kuullaan puheenvuoroja ja keskustellaan ruoka-alaan liittyvistä ajankohtaisista aiheista vaihtuvalla teemalla. […]
-
Leijona Catering – väylä NATO-hankintoihin, Joensuu
NATO tarvitsee laadukasta, kestävää ja kenttäkelpoista ruokaa – ja suomalaisilla elintarvikeyrityksillä on siihen paljon annettavaa. Puolustusteollisuuden kansainvälisten markkinoiden avautuminen tarjoaa nyt uuden ja merkittävän kasvuväylän myös […]
-
Uudenmaan potentiaaliset tilat ruoka-alan yrityksille, Helsinki
Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan ruoka-alan tilatarpeista sekä tarjonnasta Uudellamaalla. Tilaisuus on tarkoitettu uusimaalaisille ruoka-alan yrityksille sekä tiloja tarjoaville toimijoille, kuten kuntien tai kiinteistöalan edustajille. Millaisia tilatarpeita […]
10 tapahtumat found.