-
AFL-webinaari, Pohjois-Suomi
Yrittäjä, täytä tietosi sivustolle tai liity mukaan verkostoon! 25.11.2025 10:00 - 11:30 Webinaarista saat konkreettista apua ja vinkkejä Arctic Food Lab -sivustolle tietojen lisäämiseen ja […]
-
Tervetuloa FOODNUTRI-hankkeen päätösseminaari, Kuopio ja etänä
FOODNUTRI: kansallisen infrastruktuurihankkeen jalkauttaminen Pohjois-Savon alueelle On aika esitellä kolmivuotisen työn tuloksia. Ruokavalion laatua kehittävien digitaalisten työkalujen ohella hankkeessa kehitettiin ruoan suolistovälitteisten terveysvaikutusten tutkimisen ja ateriatutkimuksen menetelmiä sekä käyttäjälähtöisen tiedonkeruun […]
-
ELTUVA-hankkeen päätösseminaari 26.11. Kuopiossa
Hankkeessa kehitettiin alueellista osaamista elintarvikkeiden säilyvyyttä pidentävistä prosessoinneista (kylmäkuivaus, korkeapainekäsittely) sekä raaka-aineiden alkuperän selvittämisestä. 26.11. klo 12 - 15 Itä-Suomen yliopisto, Canthia-rakennus, Kuopio Päätösseminaarissa keskustellaan […]
-
Tiedätkö, mitä artesaaniruoka on?, webinaari
Tilaisuudessa kuulet, mitä kuluttaja saa ostaessaan artesaaniruokaa, ja pääset kuulemaan inspiroivan puheenvuoron alan yrittäjältä. keskiviikkona 26.11.2025 klo 13–14 Mitä on artesaaniruoka? Mitä kuluttaja saa, kun […]
-
Pienet ruokailijat, suuret vaikutukset – kohti kestävää tulevaisuutta, etäyhteys
Miten käydä arvostavaa ja positiivista ruokapuhetta? Millaisessa roolissa ruoka on kotonamme: kerrommeko ruuan alkuperästä tai otammeko lapset mukaan ruuanlaittoon? Tule mukaan Hyvin sanottu -keskustelutapahtumaan kuulemaan […]
-
SaloFood Lähiruokatreffit
Salon Lähiruokatreffit kokoavat jälleen yhteen alueen ruoka-alan toimijat, yrittäjät ja kehittäjät inspiroitumaan ja verkostoitumaan. Tule kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja ja jakamaan omia näkemyksiäsi lähiruoan tulevaisuudesta! Aika: […]
-
Vastuullisuuden etäaamukahvit
Mitä vastuullisuusraportointi tarkoittaa ruokaketjun pk-yritysten näkökulmasta? Mihin yritysten on syytä varautua seuraavina vuosina? Vastuullisuuden aamukahveilla pääset kysymään ja keskustelemaan yritysvastuun koukeroista ymmärrettävästi. Tule mukaan hakemaan käytännön […]
-
ETS: Koulutus Tekoälyn hyödyntäminen elintarvikealalla, Teams
Tekoälyä voi hyödyntää elintarvikeyrityksissä kysynnän ennustamiseen, reseptien ja prosessien suunnitteluun, laatupoikkeamien tunnistamiseen ja esimerkiksi logistiikan optimointiin. Tervetuloa Elintarviketieteiden Seuran koulutukseen oppimaan mihin ja miten tekoälyä […]
-
Kohti toimivampia ruokamarkkinoita -seminaari, Helsinki
Elintarvikemarkkinavaltuutun toimisto järjestää yhteistyössä Ruokaketjun toimivuus ja arvonmuodostus -tutkimushankkeen kanssa Kohti toimivampia ruokamarkkinoita -seminaarin 3.12.2025 klo 9-12.00 elokuvateatteri Gildassa Helsingissä. Tilaisuudessa esitellään hankkeen keskeiset tutkimustulokset ja politiikkasuositukset […]
-
Ruokaprovinssin keksiviikkokahvit
Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan ruoka-alan toimijat kertovat Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan tapahtumista ja ilmiöistä jo perinteeksi muodostuneilla Ruokaprovinssin keksiviikkokahveilla. Teema vaihtuu kuukausittain, mutta ajankohta ei: se on […]
10 tapahtumat found.