• AFL-webinaari, Pohjois-Suomi

    Yrittäjä, täytä tietosi sivustolle tai liity mukaan verkostoon! 25.11.2025 10:00 - 11:30 Webinaarista saat konkreettista apua ja vinkkejä Arctic Food Lab -sivustolle tietojen lisäämiseen ja […]

  • Tervetuloa FOODNUTRI-hankkeen päätösseminaari, Kuopio ja etänä

    FOODNUTRI: kansallisen infrastruktuurihankkeen jalkauttaminen Pohjois-Savon alueelle  On aika esitellä kolmivuotisen työn tuloksia. Ruokavalion laatua kehittävien digitaalisten työkalujen ohella hankkeessa kehitettiin ruoan suolistovälitteisten terveysvaikutusten tutkimisen ja ateriatutkimuksen menetelmiä sekä käyttäjälähtöisen tiedonkeruun […]

  • ELTUVA-hankkeen päätösseminaari 26.11. Kuopiossa

    Hankkeessa kehitettiin alueellista osaamista elintarvikkeiden säilyvyyttä pidentävistä prosessoinneista (kylmäkuivaus, korkeapainekäsittely) sekä raaka-aineiden alkuperän selvittämisestä. 26.11. klo 12 - 15 Itä-Suomen yliopisto, Canthia-rakennus, Kuopio Päätösseminaarissa keskustellaan […]

  • Tiedätkö, mitä artesaaniruoka on?, webinaari

    Tilaisuudessa kuulet, mitä kuluttaja saa ostaessaan artesaaniruokaa, ja pääset kuulemaan inspiroivan puheenvuoron alan yrittäjältä. keskiviikkona 26.11.2025 klo 13–14 Mitä on artesaaniruoka? Mitä kuluttaja saa, kun […]

  • SaloFood Lähiruokatreffit

    Salon Lähiruokatreffit kokoavat jälleen yhteen alueen ruoka-alan toimijat, yrittäjät ja kehittäjät inspiroitumaan ja verkostoitumaan. Tule kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja ja jakamaan omia näkemyksiäsi lähiruoan tulevaisuudesta! Aika: […]

  • Vastuullisuuden etäaamukahvit

    Mitä vastuullisuusraportointi tarkoittaa ruokaketjun pk-yritysten näkökulmasta? Mihin yritysten on syytä varautua seuraavina vuosina? Vastuullisuuden aamukahveilla pääset kysymään ja keskustelemaan yritysvastuun koukeroista ymmärrettävästi. Tule mukaan hakemaan käytännön […]

  • ETS: Koulutus Tekoälyn hyödyntäminen elintarvikealalla, Teams

    Tekoälyä voi hyödyntää elintarvikeyrityksissä kysynnän ennustamiseen, reseptien ja prosessien suunnitteluun, laatupoikkeamien tunnistamiseen ja esimerkiksi logistiikan optimointiin. Tervetuloa Elintarviketieteiden Seuran koulutukseen oppimaan mihin ja miten tekoälyä […]

  • Kohti toimivampia ruokamarkkinoita -seminaari, Helsinki

    Elintarvikemarkkinavaltuutun toimisto järjestää yhteistyössä Ruokaketjun toimivuus ja arvonmuodostus -tutkimushankkeen kanssa Kohti toimivampia ruokamarkkinoita -seminaarin 3.12.2025 klo 9-12.00 elokuvateatteri Gildassa Helsingissä. Tilaisuudessa esitellään hankkeen keskeiset tutkimustulokset ja politiikkasuositukset […]

  • Ruokaprovinssin keksiviikkokahvit

    Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan ruoka-alan toimijat kertovat Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan tapahtumista ja ilmiöistä jo perinteeksi muodostuneilla Ruokaprovinssin keksiviikkokahveilla. Teema vaihtuu kuukausittain, mutta ajankohta ei: se on […]