Villiyrttikarkelot 2025, Oulu
Tervetuloa tutustumaan paikallisiin luonnontuotteisiin ja kokemaan villiyrttien kiehtova maailma Åströmin puistossa Oulussa (Mannenkatu 1) järjestettävään koko perheen tapahtumaan. Vapaa pääsy! 7.6.2025 klo 10-16 Tiedätkö, mitä […]
Ruokaprovinssin brändi- ja viestintätyöpajat, osa 2, etäyhteys
Pitäisikö mielestäsi Etelä-Pohjanmaan vahva ruokamaakunta näkyä ja kuulua enemmän? Jos näin, niin tule mukaan vaikuttamaan millaista brändi- ja viestintätyötä jatkossa tehdään Ruokaprovinssin hyväksi. Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan […]
Pellolta pöytään – Viron Lähiruokapäivän opit, verkkotyöpaja
Tervetuloa verkkotyöpajaan "From Field to Fork – Exploring Estonia’s Open Farm Day", jossa tutustutaan Viron Avatud Talude Päevään eli virolaisten menestyksekkääseen Lähiruokapäivään. 10.06.2025 klo 10:30-12:00 Zoom […]
Tuotekehityksellä meille ja maailmalle, showroom ja päätöstilaisuus, Jyväskylä
Kaikille keskisuomalaisille (ja tuotekehityspolun) elintarvikkeiden tuottajille ja jalostajille avoin ja maksuton tilaisuus 12.6.2025, jossa mahdollisuus esitellä omia tuotteita ostajille (kaupat, tukut, ammattikeittiöt, ruokamatkailuyritykset) ja medialle. […]
MainPotRe potato seminar, Turku
MainPotRe “Maintenance and scaling up potato growing and consumption heritage in Northern Baltic region to build up resilient communities” June 13, 2025 City of Turku, […]
Neitsytperunafestivaali Turussa
Neitsytperunafestivaali tuo varhaisen perunan ihanaa sanomaa kahtena päivänä, perjantaina 13.6. ja lauantaina 14.6. Paikka on jo monivuotiseen tapaan Panimoravintola Koulun Biergarten, jonne kaikilla on vapaa […]
Elintarvikealan yritysten tutustumismatka Wieniin
Kansainvälistymisestä kiinnostuneille elintarvikealan yrityksille suunnattu markkinaan tutustumismatka Itävaltaan Wieniin kesäkuussa. Tavoitteena on parantaa yritysten valmiuksia toimia kansainvälisillä markkinoilla. Yritykset kustantavat itse matkakulunsa eli lennot, majoituksen […]
Ruokasektorin koordinaatiohanke: infoa hankerahoittajille -webinaari
Valtakunnallinen Verkostoilla voimaa yhteistyöhön – Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää erityisesti ruokasektorin hankkeita rahoittaville tahoille ajankohtaisinfon tiistaina 17.6.2025 klo 14.00 – 15.30. Tällä kertaa keskitytään erityisesti elintarvikeviennin kasvua […]
Hyvien vastuullisuuskäytänteiden edistäminen ravintolatoiminnassa nyt ja tulevaisuudessa, webinaari
Ruoantuotannon ja -kulutuksen vaikutukset ympäristöön, ihmisiin ja yhteiskuntaan ovat nousseet keskeiseksi puheenaiheeksi paitsi kuluttajien keskuudessa, myös ravintola-alalla. Ravintolat ovat yhä tärkeämmässä roolissa kestävien valintojen mahdollistajina […]
Ilmasto- ja luontoystävällistä ruokaa iltapäiväkahvit ruokapalveluille, webinaari
Ammattikeittiöiden toimintaa ohjaa useat lisääntyvät vaatimukset ja asiakkailta tulevat toiveet. Esimerkiksi Kirkon ympäristödiplomi ohjaa seurakuntia kohti hiilineutraaliutta ja ympäristövastuullista toimintaa. Milloin? 19.8.2025 klo 13–14 Kenelle? […]