Onko suomalainen ruokavienti myötätuulessa? -webinaari
Tervetuloa tilaisuuteen, jossa pureudumme ajankohtaisiin maatalouden markkinanäkymiin. Julkistuswebinaari 3.6.2025 klo 9:00 – 11:00 09:00-09:05 Tervetuloa ja tilaisuuden käytännöt, erikoistutkija Terhi Latvala 09:05-09:35 Viljan, valkuaiskasvien ja lihan […]
Erityisestä menestykseksi – nimisuoja myyntivalttina, webinaari
Tuotteen nimisuoja kertoo tarinaa alkuperästä ja laadusta. Siitä, että tuote on erityinen. Mutta miten nimisuojamerkistä tehdään myyntivaltti, joka tuottaa lisäarvoa elintarvikeyrityksille sekä matkailu- ja ravintola-alalle? […]
Ruokatoimijoiden tilatarpeet ja yhteistyömahdollisuudet -työpaja, osa 2, Helsinki
Kaksiosainen työpajasarja kutsuu ruoka-alan yrittäjät kuvaamaan haasteita ja kehittämään kestävää liiketoimintaa. Ensimmäisessä osassa aiheena ovat tilatarpeet. Osallistujat pääsevät tutustumaan Arabia135:n vapaisiin ja kehitettäviin tiloihin. Ilmoittaudu […]
Ruokaprovinssin Keksiviikkokahvit: Ruoka matkailijan houkuttimena, Teams
Tule kuulolle kesäkuun Keksiviikkokahvien merkeissä! Kesä ja matkailusesonki ovat alussa ja pohdimme, toimiiko ruoka matkailijan houkuttimena. Etäkahvit tarjoilee Asta Asunmaa Etelä-Pohjanmaan Maa- ja kotitalousnaisista Maistuvaa […]
Todistetusti laatua! -webinaari ja työpaja, Kainuu
Johdannossa aiheeseen syvennytään laadun eri ulottuvuuksiin kuten turvallisuus, ravitsemuksellisuus, aistinvaraiset ominaisuudet, laadun merkitys kuluttajille, yrityksille ja yhteiskunnalle, omavalvonta, HACCP, laadunhallinnan standardit ja laadun varmistamisen työkalut. […]
Villiyrttikarkelot 2025, Oulu
Tervetuloa tutustumaan paikallisiin luonnontuotteisiin ja kokemaan villiyrttien kiehtova maailma Åströmin puistossa Oulussa (Mannenkatu 1) järjestettävään koko perheen tapahtumaan. Vapaa pääsy! 7.6.2025 klo 10-16 Tiedätkö, mitä […]
Ruokaprovinssin brändi- ja viestintätyöpajat, osa 2, etäyhteys
Pitäisikö mielestäsi Etelä-Pohjanmaan vahva ruokamaakunta näkyä ja kuulua enemmän? Jos näin, niin tule mukaan vaikuttamaan millaista brändi- ja viestintätyötä jatkossa tehdään Ruokaprovinssin hyväksi. Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan […]
Pellolta pöytään – Viron Lähiruokapäivän opit, verkkotyöpaja
Tervetuloa verkkotyöpajaan "From Field to Fork – Exploring Estonia’s Open Farm Day", jossa tutustutaan Viron Avatud Talude Päevään eli virolaisten menestyksekkääseen Lähiruokapäivään. 10.06.2025 klo 10:30-12:00 Zoom […]
Tuotekehityksellä meille ja maailmalle, showroom ja päätöstilaisuus, Jyväskylä
Kaikille keskisuomalaisille (ja tuotekehityspolun) elintarvikkeiden tuottajille ja jalostajille avoin ja maksuton tilaisuus 12.6.2025, jossa mahdollisuus esitellä omia tuotteita ostajille (kaupat, tukut, ammattikeittiöt, ruokamatkailuyritykset) ja medialle. […]
MainPotRe potato seminar, Turku
MainPotRe “Maintenance and scaling up potato growing and consumption heritage in Northern Baltic region to build up resilient communities” June 13, 2025 City of Turku, […]