-
Kouluruoka kohtaa kulttuurin – Euroopan kulttuuripääkaupunkivuosi lasten ja nuorten lautasilla, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu
Tervetuloa kuulemaan ja ideoimaan kuntien ruokapalveluille sopivaa Arctic Food Lab -menua! Julkaisemme ammattikeittiöihin soveltuvat reseptit, joissa hyödynnetään monipuolisesti alueemme raaka-aineita – liha-, maito-, vilja-, kala- […]
-
Erottuva elintarvike -työpaja: tuotekehitys ja tuoteideointi, Varsinais-Suomi
Erottuva elintarvike -työpajat 27.2., 12.3. ja 9.4. Salossa Haaveiletko elintarviketuotteen kehittämisestä? Haluaisitko olla tulevaisuuden ruokaketjun aallon harjalla ja kehittää huippu tuotteita kansallisille ja kansainvälisille markkinoille? […]
-
Elintarvikealan tukkukauppaselvityksen julkaisutilaisuus, Helsinki
Tervetuloa Elintarvikealan tukkukauppa -selvitystyön julkaisutilaisuuteen! Aika: tiistai 4.3. klo 9.00-10.45 Paikka: Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki (myös etäyhteys) Maa- ja metsätalousministeriö on tilannut Luonnonvarakeskukselta […]
-
ETS: Kuluttaja haluaa kalaa! – Mitä jokaisen elintarvikealan asiantuntijan tulisi tietää kalasta? -webinaari, osa 1
Kalan kulutuksen lisääminen hyödyttäisi koko elintarviketaloutta ja kuluttajat haluaisivat näin tehdä, mutta mitä he oikeasti haluavat. Mikä on oikeasti vastuullista kalaa? Mitä ympäristö- ja terveyshyötyjä […]
-
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana kasviöljyt
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma. Klubi järjestetään samaan aikaan sekä Helsingissä, Turussa että […]
-
Luomutuottajien aamuporinat: metsäluomua kaikista maakunnista
Kerran kuussa, kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 9–10 keräännytään etäaamukahveille jonkin luomuaiheisen teeman ympärille. Asiantuntija-alustuksen jälkeen on aikaa kysymyksille ja keskustelulle aamun teemasta. Vuoden 2025 seuraavien […]
-
Ruokayrittäjän talvipäivät / Vinterdagar för livsmedelsföretagare, Pöytyällä Varsinais-Suomessa
Tervetuloa Ruokayrittäjän talvipäiville 2025 Pöytyälle Kaidanojan Kartanon ihaniin puitteisiin! Tekoälyyn, vastuullisuuteen, sivuvirtoihin ja tarjousosaamisen teemoihin keskittyvä erikoistapahtuma on tarkoitettu kaikille ruoka- ja elintarvikealasta kiinnostuneille kehittymishaluisille […]
-
ETS: Kuluttaja haluaa kalaa! – Mitä jokaisen elintarvikealan asiantuntijan tulisi tietää kalasta? -webinaari, osa 2
Kalan kulutuksen lisääminen hyödyttäisi koko elintarviketaloutta ja kuluttajat haluaisivat näin tehdä, mutta mitä he oikeasti haluavat. Mikä on oikeasti vastuullista kalaa? Mitä ympäristö- ja terveyshyötyjä […]
-
Sparrningseftermiddag inför FM i Mathantverk 2025, Egentliga Finland
Hej du som är livsmedelsföretagare och intresserad av mathanverk i Egentliga Finland! Är du intresserad av att delta i FM i Mathantverk-tävlingen på hösten 2025 […]
-
Osta ja myy – toimivat jakelukanavat -webinaari, Etelä-Savo
Maatilayrittäjä tai elintarvikejatkojalostaja! Oletko kiinnostunut myymään tuotteitasi ravintoloille ja ruokapalveluyrityksille? Ravintola tai ruokapalveluyritys! Haluatko ostaa paikallisia raaka-aineita, elintarvikkeita suoraan tuottajilta tai valmistajilta? Tule webinaariimme 11.3.2025 klo 14-15. Webinaarissa […]
10 tapahtumat found.