Skip to content
  • Yhteystiedot
  • Ilmoita yrityksesi hakupalveluun
  • Tilaa uutiskirjeitä
  • Intra
  • –
  • FI
  • SV
  • EN
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Koordinaatiohanke
    • Ajankohtaista
  • Search
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Ajankohtaista
  • SV
  • EN
Etusivu » Tapahtumat » Sivu 2
10 tapahtumat found.

Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

  • Lista
  • Kuukausi
  • Päivä
Tänään
  • tammikuu 2025
  • ke 29
    ke 29. tammikuun @ 09:00 - 16:00

    More together – co-creation for growth in the food sector, Seinäjoki

    What could we do together based on Food 2.0 project? The first leading company project related to food systems is called Food 2.0. It is […]

  • to 30
    to 30. tammikuun @ 09:00 - 11:00

    Miten kohti ilmastoviisasta ja muutosjoustavaa maataloutta ja ruokajärjestelmää -webinaari

    Miten päästäisiin kohti kestävää maataloutta, maaseutua ja ruokajärjestelmää? Kuinka rakennetaan ilmastoviisasta ja muutosjoustavaa maaseutua? Mistä voimavaroja ja muutoskestävyyttä maidontuotantoon? Millaisia ovat nykyisen ruokajärjestelmän ydinhaavoittuvuudet, ja […]

  • to 30
    to 30. tammikuun @ 10:00 - 12:00

    Kasvitaito 2.0 -hankkeen webinaari: Humalan tuotanto ja markkinat, Pohjois-Karjala, Kainuu ja Pohjois-Savo

    Humalan kotimaisia kantoja ja tuotantoa on viime aikoina tutkittu paljon. Tule kuulemaan tämän hetken näkökulmia humalan tuotantoon ja markkinoihin. Kouluttajana Yrjö Vähäkallio. Ajankohta:  torstaina 30.1.2025 […]

  • to 30
    to 30. tammikuun @ 11:00 - 16:00

    PALKO-hankkeen avajaisseminaari, Kouvola

    Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi avajaisseminaariimme laajasti toimijat pellolta pöytään, alueen yritykset sekä vilja-alan ja elintarvikealan valtakunnallisten yritysten edustajat mahdollisina yhteistyökumppaneina sekä alan opiskelijat ja oppilaitosten edustajat. […]

  • pe 31
    pe 31. tammikuun @ 09:00 - 10:00

    FINLABEL -tietoiskut private label-markkinasta

    FINLABEL -hanke tarjoaa tietoa private label-valmistuksesta kansainvälistymisen keinona. Mitä uusia kasvumahdollisuuksia korkeamman hintaluokan private label-tuotteiden valmistus tarjoaa suomalaisille elintarvikevalmistajille?Olet tervetullut mukaan maksuttomiin TIETOISKUIHIN Teamsiin, tutustu […]

  • pe 31
    pe 31. tammikuun @ 14:00 - 15:00

    Kansainvälistymisvalmennus – konseptin esittely, webinaari

    Hallitusohjelman mukaisen ruoka-alan kasvuohjelman toimenpidekokonaisuuus on käynnissä. Alkuvuodesta 2025 se täydentyi, kun Ruokatieto Yhdistys ry yhdessä Suvi ry:n kanssa alkavat rakentamaan yrityslähtöistä kasvualustaa, HY aloittaa […]

  • helmikuu 2025
  • ma 3
    ma 3. helmikuun @ 12:30 - 15:00

    Makuja Pohjois-Savosta menukilpailun finaali, Kuopio

    Kesäkuussa julkaistu, Makuja Pohjois-Savosta menukilpailu etenee kohti huipentumaansa. Finaali järjestetään Savon ammattiopiston tiloissa Savilahdessa. Tapahtuma on kaikille avoin ja yleisö pääsee äänestämään myös omaa suosikkimenuta. AIKA: 3.2.2025 klo […]

  • ma 3
    ma 3. helmikuun @ 14:00 - 15:00

    XR-teknologiat osana liiketoimintaa – Virtuaalitodellisuus liiketoimintasi tueksi?, Etelä-Pohjanmaa

    Lähde mukaan oppimaan, miten XR-teknologiaa voidaan hyödyntää yritysten ja ehkä juuri sinun liiketoiminnassasi. Webinaari tarjoaa johdatuksen XR-teknologian perusteisiin sekä käytännön esimerkkejä ja malleja. Kuulemme myös, […]

  • ke 5
    ke 5. helmikuun @ 09:00 - 11:00

    Digiviestinnästä näkyvyyttä ja tuloksia – Tehosta viestintääsi ja kasvata näkyvyyttä!, Etelä-Pohjanmaa

    Koulutus tarjoaa työkaluja ja vinkkejä digiviestinnän hyödyntämiseen niin yrityksen brändin kuin tulosten parantamiseksi. Opi, miten strateginen viestintä tuo mitattavia hyötyjä! Kouluttajina toimivat digiviestinnän ammattilaiset Henni […]

  • ke 5
    ke 5. helmikuun @ 13:00 - 15:30

    Pientuottajat osana julkisia hankintoja -info, Etelä-Savo

    Saat arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä siitä, miten voit päästä mukaan julkisiin hankintoihin ja kasvattaa liiketoimintaasi. Ilmoittautumalla varmistat paikkasi tapahtumassa, joka voi avata uusia ovia […]

  • Edelliset Tapahtumat
  • Tänään
  • Seuraavat Tapahtumat
  • Google-kalenteri
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live
  • Vie .ics-tiedostona
  • Vie Outlook .ics -tiedostoon

Tietosuojaselosteissa kerrotaan, miten käsittelemme henkilötietoja:
Aitojamakuja.fi sivustolla (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Aitojamakuja.fi yrityshakupalveluun jätettävien tietojen osalta (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Tietosuojaseloste ruokasektorin sähköpostilista (Linkki avaa PDF-tiedoston)
Sivuston rahoittajien ja toimijoiden logot: Turun yliopisto, Helsingin yliopiston Ruralia-keskus, ProLuomu, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto, Elinkeino- liikenne ja ympäristökeskus, Maaseutu.fi, Maa- ja metsätalousministeriö, MTK ja SLC.

© 2025 aitojamakuja.fi – Kaikki oikeudet pidätetään