• Ruokaelämyksen rakentaminen tapahtumassa -webinaari

    Ruokatapahtumat trendaavat ja ruoan rooli tapahtumissa vahvistuu. Ruoka voi olla tapahtuman vetonaula. Marraskuun webinaarissa vieraana Flow Festivalin COO/ tuotantopäällikkö ja We Jazz Festivalin toiminnanjohtaja Katariina Uusitupa, joka […]

  • Luonnontuotepäivät Oulussa

    Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen tapahtuma järjestetään tänä vuonna Pohjois-Pohjanmaalla Oulussa 13.-14.11.2024. Päivien ohjelma on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen avattu: https://www.aitoluonto.fi/luonnontuotepaivat Seminaarissa tarkastellaan mm. luonnontuotteiden tuomaa sisältöä ja mahdollisuuksia […]

  • Kestävyys & tuotekehitys -webinaari

    Mitkä ovat kestävän tuotekehityksen avaintekijät elintarvikealalla?  Tapahtumassa käsitellään kestävän kehityksen periaatteita ja käytännön toimia. Puhumme kestävästä raaka-aineiden valinnasta sekä hankinnasta ja toimitusketjun läpinäkyvyydestä ympäristövaikutusten huomioimiseksi […]

  • SeAMK Food Labs – palveluja ruoka-alan toimijoille -työpaja

    Tervetuloa SeAMK Food Labs – palveluja ruoka-alan toimijoille -työpajaan, joka järjestään torstaina 14.11.2024 klo 9.00–12.00 Seinäjoen Ammattikorkeakoululla Framilla (F-talo, Lasipalatsi). Tapahtuma alkaa kahvittelulla klo 8.45, […]

  • Vientiyritysten yhteinen tapaaminen Jyväskylässä

    Kansainvälisille markkinoille tähtäävät kasvuyritykset - tervetuloa Jyväskylään 14.11.! Sanoista tekoihin, kootaan voimamme, yhdistetään osaamisemme ja tehdään Suomen ruokaviennin kasvusta totta. Pääsemme yhdessä suunnittelemaan tulevia vienninedistämisen […]