HANSALIM – a South Korean concept for selling and marketing local products
Lokakuun Verkostoaamuun 30.10. klo 8:30-10:00 saapuu kansainvälisiä vieraita kertomaan Etelä-Koreasta lähtöisin olevasta HANSALIM-konseptista, joten tämä verkostoaamu on englanniksi. Tervetuloa linjoille! Learn more about HANSALIM- a […]
Osta ja myy helposti – hyödynnä digiä – webinaari, Etelä-Savo
Tietoisku on suunnattu erityisesti tuottajille, suoramyyntitiloille, elintarvikejatkojalostajille eli yrityksille, jotka harjoittavat suoramyyntiä. Aamupäivän aikana luodaan katsaus olemassa oleviin myyntikanaviin ja esimerkkinä kerrotaan Graanin myynti- ja […]
Elintarvikehygienia yritystoiminnassa, Teams, Pohjois-Pohjanmaa & Kainuu
Tervetuloa kuuntelemaan Parasta paikallista pöytiin -hankkeen järjestämää infosarjaa. Sarja koostuu viidestä tilaisuudesta, joissa keskustellaan yritystoiminnan aloittamiseen, elintarvikehuoneiston perustamiseen ja kansainvälisten asiakasryhmien kohtaamiseen liittyvistä teemoista. Tietoiskut […]
Maksuton digi-info: Tehoa suoramyyntiin – hyödynnä digiä
Kaipaatko tehoa suoramyyntiin? Tule kuulemaan, miten voit tuottajana tai jatkojalostajana hyödyntää digitaalisuutta suoramyynnissä. Työkalu yhdistää sinut suoraan asiakkaisiin ilman välikäsiä ja tekee myyntiprosessista sujuvan! Graani […]
Ikääntyneiden ravitsemus ja erityisruokavaliot, Helsinki
Tämä koulutus on tarkoitettu keittiön henkilökunnalle ja osaston työntekijöille, jotka ovat vastuussa ikääntyneiden aterioiden valmistuksesta ja tarjoilusta. Kurssi tarjoaa syvällistä tietoa ja käytännön taitoja ikääntyneiden […]
Tuohta tarinoista -tournee, Etelä-Savo ja Pohjois-Karjala
Näinkin sen voi tehdä! Tuohta tarinoista -hanke tarjoaa opinto- ja verkostoitumismatkan mikkeliläisten yritysten tarinankerrontaan eteläsavolaisille ja pohjoiskarjalalaisille ruoka- ja matkailualan yrittäjille. Tule mukaan inspiroitumaan! 31.10.2024 […]
Munat samassa korissa? seminaari Laitilassa
Seminaari elintarvikeyritysten riskienhallinnasta, varautumisesta ja tiedolla johtamisesta. Viime vuosien tuomat haasteet elintarvikealalla ovat vaatineet joustavuutta ja muutoskykyä alan pk-yrityksiltä. Miten erilaisiin hätätilanteisiin voi varautua ja […]
Hämeen ruoka-alan hanketoimijoiden yhteistyön jatkot – miten eteenpäin, Lahti
Hämeen ruoka-alan hanketoimijat tapaavat seuraavan kerran torstaina 31.10.2024 klo 13–16 Malskilla, Lahdessa. Tapaamisen tavoitteena on pohtia, miten yhteistyötä jatketaan vuodenvaihteen jälkeen. Lisäksi luvassa on kurkistuksia […]
Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri
Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 4.11.2024 klo 12.00 – 14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
Luomupäivät, Seinäjoki
Valtakunnalliset Luomupäivät järjestetään Seinäjoella 5.–6.11.2024. Tapahtuma kokoaa yhteen luomualan toimijat viljelijöistä neuvojiin, virkamiehistä tutkijoihiin, opiskelijoista hankevetureihin. Tule mukaan oppimaan ja verkostoitumaan! Tapahtuman teemaa – ”vahvasti […]