WiseFood-hankkeen aamukahvitilaisuus: kiertotalous, Turku

Tervetuloa WiseFood-hankkeen aamukahvitilaisuuteen, jonka teemana maaliskuussa on kiertotalous. Tilaisuus on avoin kaikille, mutta erityisesti suunniteltu opiskelijoille ja tutkijoille. Aamukahvitilaisuuden teemana on kiertotalous, ja kuulemme eri […]

PTT:n maa- ja elintarviketalouden ennusteen julkistus

Pellervon taloustutkimus PTT julkistaa kevään maa- ja elintarviketalouden ennusteensa webinaarissa tiistaina 26.3. klo 9.00. Ennusteessa tarkastellaan maatalouden ja elintarviketeollisuuden näkymiä tämän ja ensi vuoden aikana […]

Webinaarisarja elintarvikevalvonnan vaatimuksista ruokapalvelualan toimijoille, osa 3

Maaliskuussa järjestämämme webinaarisarjan elintarvikevalvonnan vaatimuksista ruokapalvelualan toimijoille. Voit ilmoittautua mukaan yhteen tilaisuuteen tai kaikkiin kolmeen. Webinaarien asiantuntijana toimii yritysasiantuntija Päivi Matilainen. Ke 13.3.2024 klo 14–17 Elintarvikekontaktimateriaalit, […]

Erityisruokavaliot ja vegaaniruoat -ruokatyöpaja, Hämeenlinna

Erityisruokavaliot ovat yhä yleisempiä ja erityistuotteiden markkinat voimakkaassa kasvussa. Aiheuttaako erityisruokavaliot haasteita palvellessasi asiakkaita? Haluatko syventää osaamistasi erityisruokavalioista? Tule mukaan käytännön työpajaan, jossa valmistamme iltapäivän […]

Ilmastoriskityöpaja 1, Pohjois-Savo

Vahinkoa aiheuttavat sääilmiöt, kuten kuivuus, helteet, myrskyt ja voimakkaat sateet vaikuttavat maatalouteen. Miten näihin ja muihin ilmastonmuutoksen tuomiin riskeihin voidaan varautua? Mitä muita riskejä tunnistetaan […]

Ruokaprovinssin keksiviikkokahvit 3.4.2024 klo 14-14.30 luotsaa Anne Rintamäki, joka edustaa Turun yliopistoa ja siellä meneillään olevaan Lukaker-hanketta. Kehittämistyö käsittelee luontokadon ehkäisyä kestävän ruoantuotannon avulla. Anne […]

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana ruokaväärennökset

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jatkuu keväällä 2024 uusin mielenkiintoisin teemoin! Kevätkausi starttaa ystävänpäivänä eli 14.2.2024, jolloin teemana on suklaa. Klubi-illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan alta! […]

Lihajalosteita Artesaaniruoka-kriteerein -työpaja, Mikkeli

Lihan alkutuottaja, lihan suoramyyjä, lihajatkojalosteiden valmistaja, lihajatkojalosteiden kehittämisestä kiinnostunut – tähän työpajaan kannattaa osallistua. “Lihajalosteita Artesaaniruoka–kriteerein"  työpaja järjestetään to-pe 4.-5.4.2024  Etelä-Savon Ammattiopiston ESEDUn tiloissa, Otavankatu 4, Mikkelissä. […]