Pohjoissavolaisen ruokaketjun treffit, Suonenjoki
Ruokaketjun treffit -Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta – on tarkoitettu kaikille pohjoissavolaiseen ruokaketjuun kuuluville toimijoille aina alkutuotannosta, jatkojalostukseen, kaupan- ja ravitsemisalan toimijoihin saakka. Tule verkostoitumaan, kehittämään […]
Ateria 2023
Ateria-tapahtuma on sopimusruokailun ja julkisen sektorin maksuton, kerran vuodessa järjestettävä ammatillisen osaamisen superpäivä. Ateria 28.11. klo 09.00-16.00, Messukeskus Helsinki Ateriassa vierailevat kuntien ruokapalvelujohtajat, ruokapalveluiden hankinnoista […]
Luomukeruualueiden perustaminen ja käyttö, Lappi
Lisää Luomua Lappiin -tiedonvälityshanke järjestää Infopäivän Maaseutuyrittämisen osaamiskeskuksessa Louella 28.11.2023 (Kätkävaarantie 69, 95340 Loue). Ilmoittautumiset sähköpostilla 22.11.2023 mennessä: ritva.pesonen@lappia.fi OHJELMA klo 9:30-10:00 Tervetuloa aamukahveille (hanke tarjoaa) klo […]
Eettisen elintarvikeyrittäjyyden tiedonsiirtotilaisuus, Kuopio ja etänä
Savonia-ammattikorkeakoulu järjestää tiistaina 28.11.2023 tiedonsiirtotilaisuuden eettisestä elintarvikealan yrittäjyydestä. Tilaisuudessa esitellään kaikille avointa oppimismateriaalia eettisestä elintarvikealan yrittäjyydestä ja se on tarkoitettu kaikille elintarvikealan toimijoille, kuten pk-yrittäjille, […]
Ruokaviraston tiedepäivä, Helsinki ja etänä
Vuoden 2023 tiedepäivän teemana on Yhteinen terveys – yhteinen ruoka. Päivän aikana pääset kuulemaan Ruokaviraston ajankohtaisista tutkimuksista ja hankkeista, jotka käsittelevät ruoan turvallisuutta sekä kasvien […]
Elintarviketilainfo oman tuotteen suoramyyntiä suunnitteleville tai laajentaville maatilayrityksille, Pohjois-Pohjanmaa
Tervetuloa maksuttomaan elintarviketilainfoon tiistaina 28.11.2023 klo 14-15! Tilaisuudessa käydään läpi oman tuotteen kulku askel askeleelta teurastamolta asiakkaan käsiin sekä mitkä asiat elintarvikelainsäädännöstä pitää ottaa huomioon. […]
Pohjoissavolaisen ruokaketjun treffit, Kuopio
Ruokaketjun treffit -Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta – on tarkoitettu kaikille pohjoissavolaiseen ruokaketjuun kuuluville toimijoille aina alkutuotannosta, jatkojalostukseen, kaupan- ja ravitsemisalan toimijoihin saakka. Tule verkostoitumaan, kehittämään […]
Ruoka-alan uudet mahdollisuudet
Ruoka-alan vuosiseminaarissa keskitytään elintarvikealan tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan mahdollisuuksiin sekä muutoksiin liittyvään varautumiseen erityisesti elintarvikeyritysten näkökulmasta. Seminaarin yhteydessä julkistetaan myös elintarvikealan toimialaraportti ja pk-yritysbarometrin tuloksia. […]
Kalaparlamentti, Teams
Vuoden viimeinen Kalaparlamentti järjestetään 29.11.2023 klo 13-15 (Teams). Tilaisuuden teema liittyy tällä kertaa kalastajien liiketoimintaan ja sen kehittämiseen. Lisätietoja ja linkki!
ETS: Myyttejä elintarviketurvallisuudesta – Miten välttää ruokamyrkytys jouluna?, webinaari
Elintarviketieteiden Seuran Elintarviketurvallisuusjaosto järjestää alasta kiinnostuneille, kuluttajille, alan opiskelijoille ja ammattilaisille marraskuussa webinaarin aiheesta: Myyttejä elintarviketurvallisuudesta – Miten välttää ruokamyrkytys jouluna? AIKA: Ke 29.11.2023 klo 17:00 […]