Luomututkimuksen webinaarisarja: luomuruoan yhteys ihmisen ja ympäristön terveyteen
Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Syksyn webinaarisarjassa aiheina ovat muun muassa maan kasvukunto, luomuruoan yhteydet ihmisen ja ympäristön terveyteen, […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana olut
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston, Hotelli- ja ravintolamuseon sekä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka kokoontuu joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kesä- […]
LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 2
Tule mukaan luomuopetuksen kehittämiseen! Suomen kansallisten luomutavoitteiden saavuttamiseksi, luomuosaajia tarvitaan koko ruokaketjussa: alkutuotannossa, jatkojalostuksessa sekä ruoanvalmistuksessa. Koulutuksen ja elintarvikeyritysten luomuosaamiseen liittyvä selvitystyö on loppumetreillä. Kyselyissä […]
Webinar: Top 10 Trends, Opportunities for 2024
New research shows that, while the effects of high food price inflation and the need to cut back are still affecting consumer markets worldwide, eye-catching […]
Aamukahviwebinaari: Uusi työkalu vastuullisuuskriteereiden käyttöön julkisissa hankinnoissa
KEINO-osaamiskeskuksen palveluvalikoima laajentui lokakuussa, kun julkaistiin kriteeripankki.fi -palvelu. Kriteeripankista voit hakea hankinnoissa sovellettavia vastuullisuuskriteereitä hankittavan tuotteen tai palvelun sekä hankinnassa huomioitavan vastuullisuustavoitteen perusteella. Perjantai 17.11.2023, 8:30–9:00, Teams […]
Pakastekuivauslaitos Pohjois-Karjalaan -hankkeen päätösseminaari, Kitee ja verkossa
Pakastekuivauslaitos Pohjois-Karjalaan -hankkeen päätösseminaari järjestetään maanantaina 20. marraskuuta klo 10-15. Paikkana Kitee-Sali. Päivän teemana: "Uusia mahdollisuuksia pakastekuivaamalla" Päivän ohjelma: 9.30 aamukahvia tarjolla 10.00 avaus, Kiteen […]
Miten ruuan hinnan nousu vaikuttaa kuluttajien käyttäytymiseen ja miten raha kiertää Suomen ruokaketjussa?
Tervetuloa kuulemaan ensimmäisiä tuloksia Pellervon taloustutkimus PTT:n, Luonnonvarakeskus Luken ja REINU econin tutkimushankkeesta, jossa selvitetään suomalaisen ruokaketjun arvonmuodostusta sekä markkinahäiriöiden vaikutusta. Samalla etsitään ratkaisuja markkinoiden […]
Lähikalaa lautaselle -kick off, Pohjois-Pohjanmaa
Tervetuloa Lähikalaa lautaselle -kick off -tilaisuuteen! Kuinka lisäämme lähikalan käyttöä ammattikeittiöissä? Millaista yhteistyötä tarvitaan kalastajien, jalostajien ja ammattikeittiöiden välillä? Entä kuinka teemme lähikalan käyttöä näkyväksi […]
Kasviproteiinin valmistus -koulutus Raisiossa
Kurssilla tutustutaan uusiin raaka-aineisiin ja tehdään erilaisia kasvistuotteita joulupöytään. Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutukseen sisältyvällä lähipäivällä on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkinnon opiskelijoille. 21.11.2023 klo […]
ETS: Totta vai tarua? Elintarvikkeiden säilyvyys ja siihen liittyvät uskomukset, webinaari
Elintarviketieteiden Seuran Elintarviketurvallisuusjaosto järjestää marraskuussa elintarvikealan ammattilaisille suunnatun webinaarin: Totta vai tarua? Elintarvikkeiden säilyvyys ja siihen liittyvät uskomukset AIKA: Ke 22.11.2023 klo 9:00 – 10:30 (Teams) […]