• Rakasta ongelmia – löydä datasta ratkaisuja

    Vuoden 2022 aikana toteuttu Datasta kasvua -valmennus matkailu ja ravintola-alan pk-yrityksille muokkasi ja tuotti merkittävän määrän oppimismateriaalia, järjesti asiantuntijawebinaareja ja tarjosi dataliiketoimintasparrauksia. Kaikki tämä, jotta […]

  • Ruokaprovinssikahvit, Etelä-Pohjanmaa

    Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan yhteiset ruokaprovinssikahvit ovat joka kuukauden ensimmäinen KEKSIviikko klo 14.00-14.30 etätoteutuksena. Kevään kahden ensimmäisen kahvittelun aiheena... 4.1.2023 klo 14.00 – Ruokaprovinssistrategian esittely, […]

  • Maaseudun makumuistot tuotteiksi -infotilaisuus, Etelä-Savo ja Kymenlaakso

    Tervetuloa kuulemaan ruokamatkailun ajankohtaisia kuulumisia! Kerromme myös ruokatuliaisten pilotoinneista, joihin etsimme mukaan yrityksiä Etelä-Savosta ja Kymenlaaksosta. Pilotointi mahdollistaa yritysten ruokalahjoiksi soveltuvien tuotteiden kehittämisen. Tilaisuus järjestetään […]

  • Ruoka-allergeenit ja niiden hallinta -webinaari

    Allergeenit aiheuttavat toistuvasti takaisinvetoja Suomessa. Allergeenit ovat ainesosia, jotka voivat aiheuttaa allergia- tai yliherkkyysreaktioita. Intoleranssilla tarkoitetaan muita yliherkkyysreaktioita kuin allergiasta johtuvia. Osa ruoka-aineista voi aiheuttaa […]

  • Sisä-Suomen Kalaleaderin Kalaparlamentti

    Kalaparlamentin tarkoituksena on koota kala-alan yrittäjät ja kehittäjät yhteen kuulemaan mielenkiintoisista alan asioista ja uutisista. Samalla toimijat pääsevät kertomaan kokemuksistaan ja pääsevät verkostoitumaan toisten kanssa. […]