• Luomu elintarvikekilpailutuksessa

    Sansia Oy:n vastaava hankinta-asiantuntija Miro Parviainen kertoo, miten luomutuotteet huomioidaan elintarvikekilpailutuksessa. Infossa kuullaan mm. kilpailutuksen valmistelusta, hankintakriteereistä, kilpailutuksen osapuolten vastuista ja dynaamisesta hankintamenetelmästä. Ilmoittautuminen tämän […]

  • Luomualan Online-Työpaja

    Suositut luomualan kehittäjille suunnatut online-yyöpajat jatkuvat taas. Seuraava online-työpaja järjestetään torstaina 1.12. klo 9-10.30 Microsoft Teams –alustalla, ja teemana on paljon toivottu luomun viestintä. Ilmoittaudu täällä mukaan työpajaan, kutsu […]

  • Miten toimimme, että ruoka riittää? -ajatuspaja, Jyväskylä

    Ukrainan sota ja pandemia haastavat kaikkea toimintaa. Ruokajärjestelmän toimivuus on kriittinen tekijä yhteiskunnassa. Tule keskustelemaan konkreettisista keinoista, joilla voimme yhdessä ennakoida, varautua tulevaan sekä varmistaa […]

  • Nimisuoja antaa lisäarvoa – #nimisuoja2025 -seminaari

    Tervetuloa kuulemaan, millaista hyötyä yritykset ovat saaneet nimisuojasta ja terveisiä EU:n suunnasta niin maatalouspolitiikan kuin hakemuskäsittelyn näkökulmasta. Aika: to 8.12.2022 klo 9-12 Paikka: Hotelli Helka, […]

  • The Food Science Hour -webinaarisarja, osa 1

    The Food Science Hour – webinaarisarjan ensimmäinen tapahtuma järjestetään 8.12.2022 klo 10 Suomen aikaa. Suomesta puheenvuoron pitää Elintarviketeollisuusliiton toimitusjohtaja Mikko Käkelä, joka puhuu elintarvikealan huoltovarmuudesta, […]

  • ETS: Uusi maailma – Ruuanvalmistusteknologiat muutoksessa

    Elinympäristömme on yhä nopeamman myllerryksen äärellä. Energia- ja resurssiniukkuus vaativat uusia toimintamalleja ja kehittyneempiä prosesseja. Työntekijöiltä vaaditaan nopeaa oppimista, kokeiluja sekä uusien tapojen käyttöönottoa. Mitä […]