Kestävä RuokaHäme sidosryhmätyöpaja

Kestävä RuokaHäme - sidosryhmätilaisuudessa 1.9. klo 13.00-16.00 tarkoituksena on tuoda Kanta- ja Päijät-Hämeen ruokasektorin toimijoita yhteen ja luoda paikkaa uusille ajatuksille ja yhteistyölle. Tämän tilaisuuden […]

Ruokamessut Kauhajoella

Jo perinteeksi muodostuneilla Ruokamessuilla on tänä vuonna 30. juhlavuosi! Messut järjestetään Hämes-Havusen pihoilla, tuvissa ja aitoissa 2.-4.9.2022 juhlavuoden uusin aromein. Tapahtumaan kokoontuu viikonlopun ajaksi reilut […]

Suomalaisen ruoan päivä

Suomalaisen ruoan päivän resepti on mutkaton: poimi ruokakauppasi hyllyiltä ruokaa ja juomaa, joissa on sinivalkoinen Hyvää Suomesta -merkki. Sitten vaan porukalla pöytään ja nauttimaan oman […]

Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot

HUOM! Tilaisuus siirtyy viikolla eteenpäin eli pidetään 13.9. klo 9 - 10. Ilmoittautumislinkki pysyy samana! Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita - Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa […]

Elintarvikkeiden tuotekehitys ja fermentointi -koulutus

Elintarvikkeiden tuotekehitys ja fermentointi -koulutus 6.9. klo 9-12 ja työpaja 26.9.2022 klo 9-15. Kajaanin yliopistokeskuksen Mittaustekniikan yksiön Mity-Lab -hanke ja Idea Nature oy:n järjestävät elintarvikkeiden […]

Oivalluksia -infotilaisuus: luonnontuotealan vienti, Varsinais-Suomi

ELVIS – Elintarvikeyritysten vientivalmiustason selvittäminen ja osaamisen lisääminen Varsinais-Suomessa -hanke järjestää Oivalluksia-infotilaisuuden 7.9. Tuorlassa. Tilaisuutta voi seurata myös verkossa. Tällä kertaa Oivalluksia keskittyy luonnontuotealan vientimahdollisuuksiin, […]