Fermentointi -työpaja Raisiossa, Varsinais-Suomi

Kasviksia, kombuchaa, kefiiriä & viinietikan valmistus sekä hapatettu voi. Hei sinä elintarvikealan yrittäjä, pientuottaja tai tuotekehityksestä vastaava! Oletko kiinnostunut hapattamisen saloista? Kurssin kouluttajana toimii Maija […]

Infowebinaari Lähiruokapäivän järjestäjille

MTK Varsinais-Suomen ja KulTa-hankkeen järjestämän webinaarin tavoitteena on antaa uutta tietoa ja ideoita Lähiruokapäivän järjestämiseen mm. asiakaspalveluun, myyntipisteen houkuttelevuuteen ja suoramyynnin markkinointiosaamiseen liittyen sekä kerrata […]

Lähiruokapäivä Pohjois-Pohjanmaalla

Lauantaina 4. syyskuuta vietetään kolmatta kertaa suomalaisen ruoan päivää. Haastammekin Pohjois-Pohjanmaalla tarjoamaan kouluissa ja kunnan ruokapalvelupisteissä kotimaisista ja pohjoispohjalaisista raaka-aineista valmistettua lähiruokaa perjantaina 3.9.2021. Mukana […]

Suomalaisen ruoan päivän -etkot

@ruokaneuvolive ja Suomi syö Satakunnasta -hanke pitää perjantaina 3.9.21 klo 13 alkaen Suomalaisen ruoan päivän -etkot Ig- ja Facebook-livet. Livessä annetaan vinkit Suomalaisen ruoan hankintaan […]

Suomalaisen ruoan päivä

Suomalaisen ruoan päivää on nyt vietetty kaksi kertaa. Vaikka Suomalaisen ruoan päivä on joka päivä, aivan erityisesti sitä vietetään jälleen 4.9. Laita päivä kalenteriisi ylös! […]

Monenlaista muikusta Savonlinna

Maistuvaa muikusta. Uusia ruokatuotteita ammattikeittiöille -hanke järjestää syksyllä 2021 Monenlaista muikusta -tapahtumat Mikkelissä ja Savonlinnassa. Päiväys ja aika 07/09/2021 14:00 - 18:00 Monenlaista muikusta Mikkeli […]

Lähiruokapäivä

Lähiruokapäivä järjestetään 11.09.2021. Valtakunnallinen tempaus tunnettiin aiemmin nimellä Osta tilalta-päivä. Päivän nimi muuttui, että joukkoon voisi liittyä mahdollisimman moninainen joukko lähiruuan ystäviä ja rautaisia ammattilaisia. […]