Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Uusiutuvaa energiaa ja energiatehokkuutta ruokasektorille -webinaari

ke 8. syyskuun @ 09:00 - 11:00

Prosessien energiatehokkuus ja uusiutuvien energioiden käyttöönotto ovat yksi tärkeä investointien kohde elintarvikeyrityksissä.

Milloin: Keskiviikkona 8.9. klo 9-11

Missä: Teams

OHJELMA

08:45         Webinaari alue aukeaa

9:00 Tilaisuuden avaus, Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke ja Esa Merivalli, Maaseudun energiayrittäjyys -koordinaatiohanke

Lämmöntalteenoton ratkaisut ruokasektorin pk-yrityksille, Juha-Pekka Paavola, toimitusjohtaja, Finess Energy Oy

Öljystä uusiutuvaan energiaan, Sauli Jäntti, projektipäällikkö, Thermopolis Oy

Hiililaskennalla eväitä vastuulliseen ruoantuotantoon, Senja Arffman, johtava asiantuntija (hiililaskenta), Envitecpolis Oy

Meidän 104 vuotiaan yrityksen energiaratkaisut – mitä, miksi ja millainen rooli toiminnallisesti ja markkinoinnillisesti, Keijo Vataja, toimitusjohtaja, Yrjö Wigren Oy 

Mistä asiantuntija-apua ja rahoitusta energiaratkaisuihin, Manu Hollmén, asiantuntija, ProAgria Länsi-Suomi, Maaseudun energiayrittäjyys -koordinaatiohanke

Tilaisuuden yhteenveto, Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke ja Esa Merivalli, Maaseudun energiayrittäjyys -koordinaatiohanke

11:00         Tilaisuus päättyy

Tervetuloa kuulemaan uusiutuvan energian ja energiatehokkuuden mahdollisuuksista sekä kysymään ja keskustelemaan!

Ilmoittautumalla saat linkin paluupostissa.

Lisätiedot: Päivit Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, paivi.toyli@utu.fi, Manu Hollmén, Maaseudun energiayrittäjyys, manu.hollmen@proagria.fi

Ohjelma pdf:nä

       Tilaisuuden järjestävät Maaseudun energiayrittäjyys –koordinaatiohanke ja Ruokasektorin koordinaatiohanke. 

Tiedot

Päivämäärä:
ke 8. syyskuun
Aika:
09:00 - 11:00