Saavutuksia ja innovaatiota elintarvikeprosessien saralta

Prosessiteknisen jaoston 20-vuotisjuhlawebinaari Saavutuksia ja innovaatiota elintarvikeprosessien saralta 20.4. klo 12 - 16 Ohjelmassa mm. Prosessitekninen jaosto – Synty ja alkuvaiheet Miten elintarviketeknologian/-prosessien koulutus on […]

Osuuskunta ja muut yritysten yhteistyömuodot -webinaari, Pohjois-Karjala

Viljelijöiden, yritysten tulisi tehdä enemmän yhteistyötä menestyäkseen. Yhdessä toteutettu viljan kauppakunnostus, jatkojalostus, logistiikka, markkinointi ja yhteishankinnat tuovat kustannussäästöjä ja sitä kautta lisää kannattavuutta yhteistyötä tekeville […]

Metsästysseurojen näkemykset valkohäntäpeurasta

Huhtikuun webinaarit riistasta luonnonresurssina Riista, luonnon kulta, ja riistanhoito kuuluu kulttuuriimme ja historiaamme. Riistalla selvästi suurempi arvo kuin pelkästään metsästysaikana vaeltaville. Antibioottivapaa riistan liha on […]

PuroMeetti Zoomilla, päivä 3: Tuotteen vientivalmius

Kolmas PuroMeetti torstaina 22.4.2021 klo 12:00-16:00 Zoom-webinaarina, teemana Tuotteen vientivalmius. PuroMeeteissä tavataan yhteistyökumppaneita, tutustutaan, solmitaan kontakteja ja jaetaan vertaistukea. Ohjelma ja ilmoittautuminen:  https://www.puronetti.fi/   Tiedoksi […]

Sääntely sanelee, pakkaukset paranee?

Pakkausalan ympäristöwebinaarissa avataan asiaa: Sääntely tiukkenee – mistä on kysymys ja miten pitää varautua? EU on innostunut tekemään pakkauksia koskevaa ympäristöperustaista sääntelyä viime vuosina. Uutta […]

Villiyrtit tutuiksi -etäluento

Opi tunnistamaan, keräämään ja käyttämään villiyrttejä! Villiyrtit tutuiksi -etäluennolla keruutuotetarkastaja Anni Rintoo esittelee yleisimmät villiyrtit. Villiyrttien tunnistaminen, keruu ja käsittely Vinkkejä villiyrttien käyttöön Villiyrtit ovat […]

Riistatalous – paikallisen elinkeinon vauhdittajana

Huhtikuun webinaarit riistasta luonnonresurssina Riista, luonnon kulta, ja riistanhoito kuuluu kulttuuriimme ja historiaamme. Riistalla selvästi suurempi arvo kuin pelkästään metsästysaikana vaeltaville. Antibioottivapaa riistan liha on […]

Luonnonyrtit tutuksi -etäkoulutus

Koulutuksesta saadaan vahvistusta omaan osaamiseen ja rohkeutta käyttää luonnonyrttejä. Hinta: 30 €. Luento sisältää Luonnonyrttien tunnistusta ja vinkkejä poimintaan Luonnonyrttien käsittelyä keräämisen jälkeen ja tarvittavaan […]