• Koronaviruspandemian vaikutukset hygieniakäytäntöihin -webinaarisarja

    Koronaviruspandemian vaikutuksen hygieniakäytäntöihin -tapahtuma on kaksiosainen. Voit osallistua kumpaankin tai vain toiseen osaan. Osat toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina. Ohjelma 29.10. 14.30 Tilaisuuden avaus Elintarviketurvallisuuspäällikkö Tiina […]

  • Kanta-Hämeen ruokasektorin tulevaisuus -seminaari, Hämeenlinna

    Vanajan Parvi Vanajantie 10, Hämeenlinna

    Mihin menet hämäläinen ruoka? Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan. Tilaisuudella luodaan suuntaviivoja Kanta- ja Päijät-Hämeen alueelliselle ruokastrategialle sekä tuleville kehitystoimille. Etsimme seminaarissa vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin: […]

  • Palvelumuotoilu ja tuotekehitys -työpaja, Lappi

    Asiakkaan ykkösvalinta – muotoile tuotteesi kilpailukykyisesti Milloin? 30.10. klo 10-14 Työpajassa paalutetaan tie menestyvään ja kilpailukykyiseen tuotteeseen ja tuotekehitykseen. Tule mukaan ja muokkaa tuotteestasi asiakkaan […]

  • Arvoa palkokasveilla -webinaari ja työpaja

    Palkokasveilla on iso potentiaali olla osana monenlaisten ympäristö- ja yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisua. Toistaiseksi tätä potentiaalia ei kuitenkaan ole pystytty täysimääräisesti hyödyntämään koska moderni ruokajärjestelmä on […]

  • Luomupäivät verkossa

    Valtakunnalliset Luomupäivät järjestetään tänä syksynä kaikille avoimena maksuttomana verkkotapahtumana 3.-4.11.2020 (kumpanakin päivänä klo 9-12.30). Ilmoittaudu mukaan 30.10. mennessä täällä. Ilmoittautuneille lähetetään linkki verkkotapahtuma-alustalle tapahtumaa edeltävänä […]

  • Villiyrttien jatkojalostustyöpaja nuorille Helsingissä

    Business Lab Karjalankatu 2 A, Helsinki

    Tervetuloa maksuttomaan villiyrttien jatkojalostustyöpajaan Helsingin Business Labiin! Nuorille suunnatussa työpajassa kerrataan yleisimmät villiyrtit sekä niiden keräämisen, käsittelyn ja säilömisen perusteet. Kuulet villiyrttien käytöstä niin ravintona […]

  • Toimintavarmaan ruokajärjestelmään -webinaari

    Kestääkö vai katkeaako? Mitkä ovat ruokajärjestelmämme sieto-, sopeutumis- ja muutoskyky? Laita kalenteriisi ”Toimintavarmaan ruokajärjestelmään” -webinaarin ajankohta 4.11.2020 klo 15-17. Mukana keskustelemassa mm. globaalin maatalous- ja […]

  • Villiyrttien jatkojalostustyöpaja nuorille Helsingissä

    Business Lab Karjalankatu 2 A, Helsinki

    Tervetuloa maksuttomaan villiyrttien jatkojalostustyöpajaan Helsingin Business Labiin! Nuorille suunnatussa työpajassa kerrataan yleisimmät villiyrtit sekä niiden keräämisen, käsittelyn ja säilömisen perusteet. Kuulet villiyrttien käytöstä niin ravintona […]

  • Nordic Food for Sustainability and Well-Being webinar

    Welcome to the Nordic Food for Sustainability and Well-Being webinar on November 5th, 2020. The webinar is hosted by the Raisio Research Foundation and the Food Chemistry and Food Development Unit, […]