• Luomufoorumi, etäyhteydellä

    Kouvola Kouvola

    Vuoden 2020 Luomufoorumi järjestetään etänä, seminaari YouTubessa ja hanketoteuttajien työpaja Teams -alustalla. Ajankohta on edelleen 25.-26.3.2020, mutta paikkana on nyt koko maailma. Tervetuloa osallistumaan Luomufoorumiin […]

  • Aistinvaraisen arvioinnin käytännöt Turussa (osa 1)

    Flavoria Kiinanmyllynkatu 10, Turku

    AISTILA® -valmennukset moniaistisessa innovaatioympäristössä Aistikattilassa. Kaksiosainen koulutuskokonaisuus, joka antaa yrityksesi arvioinneista vastaavalle perusymmärryksen aistinvaraisen arvioinnin käytännöistä, menetelmistä sekä itsestään aistijana. Osa 1. Aistinvaraisen arvioinnin käytännöt […]

  • Agroekologisten symbioosien Suomi, Hyvinkää, etäyhteydellä

    Knehtilän tila Haapasaarentie 75, Hyvinkää

    Tilaisuus on siirretty verkkoon - tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu! Agroekologisten symbioosien verkostot -hankkeen tulosseminaari järjestetään 26.3.2020 klo 11 - 16 Knehtilän tilalla Hyvinkäällä. Tervetuloa kuulemaan […]

  • Luonnosta asiakkaalle -treffit Oulussa, etäyhteydellä

    Äimäraution ravirata Äimärautiontie 1, Oulu

    Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä! Tervetuloa verkostoitumaan ja tapaamaan yhteistyökumppaneita, ostajia ja raaka-aineen ja palvelujen tuottajia luonto- ja luonnontuotealalla! Aika: 26.03.2020, klo 12-16 Paikka: Äimäraution ravirata, Äimärautiontie […]

  • Kotona Kotimaista -päivä

    Kotona Kotimaista -hanke on vapaaehtoisvoimin tehty projekti, jonka tarkoituksena on auttaa kotimaisia yrityksiä toimialasta ja sijainnista riippumatta. Olemme pystyttäneet verkkosivun www.kotonakotimaista.fi, jonne kuka tahansa voi […]

  • Pienjuustolamessut Sastamalassa, siirretään

    Häijää, Sastamala Sastamala

    Tilaisuus järjestetään myöhemmin - seuraa nettisivuja! Tervetuloa ensimmäisille pienjuustolamessuille Sastamalan Häijääseen! Messuilla pääset tutustumaan lähialueiden pienjuustoloiden tarjontaan ja tekijöihin. Maista makupaloja ja ainutlaatuisia suomalaisia artesaanijuustoja. […]