Matkailun tuotteistaminen & ruokamatkailu, Lapinjärvi/Uusimaa

Kiinnostaako yrittäjyys matkailualalla tai haluaisit kenties kehittää jo olemassa olevaa yritystoimintaansa? Lapinjärven ja lähialueen matkailuyrittäjille ja niille, joita kiinnostaa yrittäjyys matkailualalla, suunnatut työpajat toteutetaan touko-kesäkuussa. […]

Suomalaisen elintarvikeketjun varautuminen kriiseissä, webinaari

Koronapandemia, vuoden 2021 heikko viljasato, elintarviketuotannon kustannusten voimakas nousu ja Ukrainan sota ovat eri mittakaavaisia kriisejä, jotka vaikuttavat elintarvikeketjuun ja sen huoltovarmuuteen. Pyhäjärvi-instituutti ja Tampereen […]

Ruokaprovinssikahvit kalastusveneessä

Virtuaaliset Ruokaprovinssikahvit ovat tänään keksiviikkona 1.6.2022 klo 14.00-14.30. Pääsemme Lappajärven laineille ammattikalastaja Sampo Savolan kyytiin sekä haastattelemme Etelä-Pohjanmaan kalatalouskeskuksen toiminnanjohtaja Marko Paloniemeä. Linjoille pääsee jo […]

Vastuulliset ruokapalvelut – kehitysohjelman virtuaali-info

Kaikille avoimissa VARUKE-hankkeen infotilaisuuksia kerrotaan kehitysohjelman ajankohtaisista asioista. Seuraavassa infossa kaksi kehitysohjelmassa mukana olevaa ruokapalvelua kertoo vastuullisuussuunnitelmastaan. Info järjestetään 2.6.2022 klo 13-14. Katso infon ohjelma. […]

Nimisuojatuotteet viennissä ja ruokamatkailussa -webinaari

Mitä hyötyä on elintarvikkeiden nimisuojauksesta? Webinaarissa keskitytään nimisuojauksen merkitykseen brändäyksessä, viennissä ja ruokamatkailussa, erityisesti kansainvälisten matkailijoiden huomioimisen näkökulmasta. Webinaari 2.6.22 13-14.30 on suunnattu kaikille ruokasektorin […]

Visit Finland DataHub-perjantaiklinikka matkailuyrityksille

Matkailuyrityksille suunnatuissa klinikoissa käymme läpi DataHubin käyttöönottoa, tuotteen lisäämisen ja kulun DataHubissa, sekä vastataan esiin nousseisiin kysymyksiin. 3.6. klo 10 - 11 Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu!  

Miltä näyttää tulevaisuuden ruoantuotanto?, online

Mitä elintarviketuotannon murros tarkoittaa Suomelle ja miten muutokseen voidaan varautua? Ruoan tuotannolla ja kulutuksella on merkittävä vaikutus ilmaston ja luonnon tilaan nyt ja tulevaisuudessa. Jotta […]