Joutsenmerkityt ravintolat ja kongressikeskukset, webinaari

Joutsenmerkittyjen ravintoloiden ja kongressikeskusten uusissa kriteereissä korostetaan ruokahävikin ehkäisemistä. Myös vaadittujen luomuraaka-aineiden osuus on aiempaa suurempi. Vaadittu määrä nousee vaiheittain 7 prosenttiin kaikista raaka-aineista tai […]

Visit Finland DataHub -perjantaiklinikka matkailuyrityksille

Matkailuyrityksille suunnatuissa klinikoissa käymme läpi DataHubin käyttöönottoa, tuotteen lisäämisen ja kulun DataHubissa, sekä vastataan esiin nousseisiin kysymyksiin. Tilaisuus tallennetaan. 8.4. klo 10-11 Lisätietoja ja ilmoittaudu

Luonnonmukaisen keruutuotannon koulutus, etäyhteys

Koulutuksessa käydään läpi päivitetyt Ruokaviraston luonnonmukaisen keruutuotannon ohjeet alkutuotannon osalta, eli erityisesti luomukeruualueiden perustaminen ja ylläpito. Koulutus on tarkoitettu kaikille luomukeruutoiminnan toimijoille ja sidosryhmille. Koulutus […]

Transport snack – Puhutaan kuljetuksista, Varsinais-Suomi

Kuljetuksen ja logistiikan haasteet nousivat esille TuKeVa-hankkeen vuonna 2021 tekemissä yrityshaastatteluissa. Sen koettiin jopa olevan kasvun este. Saaristossa kuljetuksilla on vielä omat, meriteistä aiheutuvat erityishaasteensa. […]

Hanki hyvää! – webinaari julkisista ruokahankinnoista

Julkisin varoin hankittuja aterioita syödään Suomessa vuosittain yli 400 miljoonaa lautasellista. Julkisia hankintoja tehdään myös monella muulla osa-alueella, kuten tiestön kunnossapito, energia, erilaiset tarvikkeet ja […]