Elintarvikekehitys ja yritysyhteistyö Etelä-Pohjanmaalla

Tule mukaan tutustumaan elintarvikealan tutkimukseen Epanet-verkostossa ja Seinäjoen yliopistokeskuksessa! 11.2. klo 8.30 - 10.00 Elintarvikekehityksen tutkimusryhmä tuottaa tietoa ruuan terveellisyyteen, makuun ja nauatittavuuteen liittyvistä tekijöistä. […]

Maankäytön muutos ja optimointi ilmastonmuutoksen hillinnässä 

OPAL-Life webinaari 14.2.2022 Maatalouden ilmastokeskustelu on ollut viime vuosina vilkasta. Suomen hiilineutraaliustavoite vuoteen 2035 mennessä edellyttää päästövähennystoimia kaikilta sektoreilta ja myös maataloudelle on asetettu oma […]

Kasvikset juotavaan muotoon – tuotekehityspaja, Pohjois-Karjala

Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Vihannekset, juurekset, hedelmät, marjat ja sienet juomien raaka-aineina. Tuotekehitystyöpajassa on mahdollista kehittää eteenpäin omia […]

Pakkaa tulevaisuuteen – Pack to the future!

Save the date! 15.2.2022 klo 13–16 Pakkaa tulevaisuuteen – Pack to the future! Jaossa mielenkiintoisia tutkimustuloksia. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan! Lisätietoa myöhemmin.