Luonnon päivä luomutiloilla 2020 – tutustu luomutilan elämään!

Luomutilojen avoimien ovien päivän vietto on siirretty epidemiatilanteen vuoksi tulevalta elokuulta vuodelle 2021, mutta siitä huolimatta lauantaina 29.8.2020 ympäri Suomea vietetään Luonnon päivää luomutiloilla. https://luomu.fi/luonnon-paiva-luomutiloilla-2020/ […]

Kalaa uudella tavalla – Fisk på nya sätt Naantalissa (osa 1)

Raseko Opintie 4, Naantali

Uusien kalatuotteiden kehittelytyöpaja pienille toimijoille, esim ravintolat, catering ja saariston kalastajat. Työpajassa valmistamme meri- ja järvikalasta uudenlaisia myytäviä kalasäilykkeitä, esim. happokypsennys, umpiointi, sokerisuolaus, graavaus, suutarinlohi […]

Luomualan kehittäjien online-työpaja

Seuraava luomualan kehittäjien online-työpaja järjestetään keskiviikkona 2.9. klo 10-11.30 Microsoft Teams –alustalla, teemana on syksyllä alkava iso EU-rahoitteinen luomukampanja, johon kutsutaan mukaan kaikki luomualan kehittäjät. […]

Kalaa uudella tavalla – Fisk på nya sätt Naantalissa (osa 2)

Raseko Opintie 4, Naantali

Uusien kalatuotteiden kehittelytyöpaja pienille toimijoille, esim ravintolat, catering ja saariston kalastajat. Työpajassa valmistamme meri- ja järvikalasta uudenlaisia myytäviä kalasäilykkeitä, esim. happokypsennys, umpiointi, sokerisuolaus, graavaus, suutarinlohi […]

Grow Global – ruokaviennin valtakunnallinen tapahtumapäivä Tampereella

Tampereen Crazy Town Rautatienkatu 21, Tampere

Tapahtumapäivä pureutuu kansainvälisten asiakkuuksien hoitoon sekä markkinaläsnäolon rakentamiseen. Grow Global -tapahtuma kokoaa yhteen kasvuhakuiset elintarvikealan yritykset sekä alan asiantuntijat ympäri Suomen Tampereelle 31.3. klo 10-16. […]

Ruokaväärennökset ennen ja tänään Turussa -webinaari

Tämän päivän ruokaväärennöksistä puhuu tietokirjailija Mari Koistinen. Koistinen on perehtynyt ruokaväärennöksiin kirjoittaessaan kirjaa "Syötkö väärennettyä ruokaa?". Hän kiinnostui aiheesta työskennellessään hunajan parissa ja opittuaan, että […]

Suomalaisen ruoan päivä

Syyskuun 4. päivä vietämme jälleen Suomalaisen ruoan päivää – jo toisten kerran! Suomalaisen ruoan päivä syntyi halusta luoda suomalaiselle ruoalle oma juhlapäivä. Se on nimikkopäivä, […]