Boosting Export with Packaging – Webinar 2: Market Insights

Pakkauksella vauhtia vientiin – Boosting Export with Packaging. Food from Finland järjestää maksuttomat verkkoseminaarit (24.8. ja 26.8.) yrityksille, jotka haluavat lisätietoa tuotepakkausten merkityksestä vienninedistämisessä. Webinaari […]

Ruokamatka Pohjois-Pohjanmaalle -webinaari

Webinaarissa kuullaan yrittäjien sekä elintarvike- ja matkailualan asiantuntijoiden puheenvuoroja ruoan merkityksestä matkailuelämyksissä ja tuodaan esille ideoita ruokakulttuurin tuotteistamiseen. Tilaisuuden lähtökohtana ovat oman maakunnan tuotteet ja […]

Aitojen Makujen Yö -ruokamatkailutapahtuma Keski-Suomessa

Tiedätkö, millaisia ruokaelämyksiä Keski-Suomesta löytyy? Siitä otetaan selvää jälleen Aitojen Makujen Yössä elokuun viimeisenä perjantaina 28.8.! Aitojen Makujen Yöllä kehitetään ja tehdään näkyväksi maakunnan ruokamatkailua. […]

Luonnon päivä luomutiloilla 2020 – tutustu luomutilan elämään!

Luomutilojen avoimien ovien päivän vietto on siirretty epidemiatilanteen vuoksi tulevalta elokuulta vuodelle 2021, mutta siitä huolimatta lauantaina 29.8.2020 ympäri Suomea vietetään Luonnon päivää luomutiloilla. https://luomu.fi/luonnon-paiva-luomutiloilla-2020/ […]

Kalaa uudella tavalla – Fisk på nya sätt Naantalissa (osa 1)

Raseko Opintie 4, Naantali

Uusien kalatuotteiden kehittelytyöpaja pienille toimijoille, esim ravintolat, catering ja saariston kalastajat. Työpajassa valmistamme meri- ja järvikalasta uudenlaisia myytäviä kalasäilykkeitä, esim. happokypsennys, umpiointi, sokerisuolaus, graavaus, suutarinlohi […]

Luomualan kehittäjien online-työpaja

Seuraava luomualan kehittäjien online-työpaja järjestetään keskiviikkona 2.9. klo 10-11.30 Microsoft Teams –alustalla, teemana on syksyllä alkava iso EU-rahoitteinen luomukampanja, johon kutsutaan mukaan kaikki luomualan kehittäjät. […]

Kalaa uudella tavalla – Fisk på nya sätt Naantalissa (osa 2)

Raseko Opintie 4, Naantali

Uusien kalatuotteiden kehittelytyöpaja pienille toimijoille, esim ravintolat, catering ja saariston kalastajat. Työpajassa valmistamme meri- ja järvikalasta uudenlaisia myytäviä kalasäilykkeitä, esim. happokypsennys, umpiointi, sokerisuolaus, graavaus, suutarinlohi […]