Lähituotteilla makua lautaselle -tilaisuus, Kuopio

Tervetuloa mukaan koko pohjoissavolaisen ruokaketjun tilaisuuteen 23.10.2024. Tilaisuus on avoin kaikille ruoka-alan toimijoille; alkutuottajat, jatkojalostajat, elintarviketeollisuus, julkinen sektori, ravintolat, tukut, vähittäiskaupat sekä ruoka-alan kehittäjät. Tilaisuudessa […]

Ikääntyneiden ravitsemus ja erityisruokavaliot, Helsinki

Tämä koulutus on tarkoitettu keittiön henkilökunnalle ja osaston työntekijöille, jotka ovat vastuussa ikääntyneiden aterioiden valmistuksesta ja tarjoilusta. Kurssi tarjoaa syvällistä tietoa ja käytännön taitoja ikääntyneiden […]

Luomupäivät, Seinäjoki

Valtakunnalliset Luomupäivät järjestetään Seinäjoella 5.–6.11.2024. Tapahtuma kokoaa yhteen luomualan toimijat viljelijöistä neuvojiin, virkamiehistä tutkijoihiin, opiskelijoista hankevetureihin. Tule mukaan oppimaan ja verkostoitumaan! Tapahtuman teemaa – ”vahvasti […]

Suomen ruokalahjakilpailu 2024 -tulosten julkistus

Syksyllä 2024 on haussa Suomen paras ruokalahja! Suomen ruokalahjakilpailussa palkitaan ruokamatkamuistoiksi ja liikelahjoiksi soveltuvia kotimaisista raaka-aineista valmistettuja ruoka-, design- ja käsityötuotteita, jotka kertovat tarinan ja tuovat esiin […]

Ruokasektorin Tutkimustiistai

Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki […]

Luonnontuotepäivät Oulussa

Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen tapahtuma järjestetään tänä vuonna Pohjois-Pohjanmaalla Oulussa 13.-14.11.2024. Päivien ohjelma on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen avattu: https://www.aitoluonto.fi/luonnontuotepaivat Seminaarissa tarkastellaan mm. luonnontuotteiden tuomaa sisältöä ja mahdollisuuksia […]