Ravintolan ruokatuotannon kannattavuuden kulmakivet, Helsinki

Tämä koulutus ei vain syvennä osaamistasi, vaan myös varustaa sinut ja tiimisi työkaluilla, jotka ovat elintärkeitä ravintolasi menestyksen kannalta. Tämä koulutus on suunnattu lounasravintolan keittiöhenkilökunnalle […]

Ruokasektorin Tutkimustiistai

Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki […]

Luomuelintarvikepäivä

Koko ruokaketjun ammattilaisille suunnattu vastuullisen ruuan ykköstapahtuma Luomuelintarvikepäivä järjestetään tiistaina 8.10.2024 K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa. Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja ilmoittaudu: https://proluomu.fi/luomuelintarvikepaiva/

Nordic Organic Food Fair & Eco Living Scandinavia, Stockholm

Pohjoismaiden tärkeimmät luomutuotteiden ja vastuullisesti tuotettujen tuotteiden messut, Nordic Organic Food Fair & Eco Living Scandinavia, järjestetään 9.–10.10.2024 Kistamässanissa Tukholmassa. Messut on suunnattu alan ammattilaisille […]

Elinvoimaa lähiruokahankinnoilla, webinaari

Luvassa tietoa lähiruoan elinvoimavaikutuksista ja siitä, miten lähiruoan määrää julkisissa ruokapalveluissa voidaan lisätä dynaamisella hankintajärjestelmällä. Tilaisuudessa keskustellaan myös julkiselle sektorille tarjoamisen hyödyistä pientuottajien näkökulmasta. 10.10. […]

Satakunta lautasella -lähiruokapäivä

Perinteisesti Otson päivänä juhlistetaan ruokapalveluissa lähiruokaa otsikolla "Satakunta lautasella" 11.10.2024. Lisätietoja tulossa https://siksesparasta.fi/