Ruokapalveluille tarkoitettu vastuullisuusohjelman julkaisutilaisuus

Tilaisuudessa julkaistaan Vastuullinen ruokapalvelu -ohjelma ja kuullaan ruokapalvelutoimijoiden kokemuksia vastuullisuusohjelmasta. Aika: to 21.9.2023 klo 13.30-15.30 Paikka: Kilta-sali, Lapinrinne 1, 00180 Helsinki Voit osallistua paikan päällä […]

EU:n luomupäivä

Euroopan unionin virallista luomutuotannon päivää juhlitaan 23.9. monin tavoin koko Euroopassa. Merkkipäivä on osa EU:n vihreän siirtymän toimeenpanoa ja EU:n luomutuotannon toimintasuunnitelmaa. Päivän tarkoituksena on […]

Miten tarttis kehittää? Yhdessä! -ruokamatkailun webinaari

Haaga-Helia AMK:n palvelumuotoilun asiantuntijat paneelikeskustelevat palvelumuotoilusta ja yhteiskehittämisestä. Lisäksi esitellään HOHA-hankkeessa syntynyt Tarinallistamisen käsikirja! Aika: 26.9. klo 9–10.30 Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://www.hungryforfinland.fi/webinaarit/

Vihannesten markkina, kauppa ja yhteistyömallit, Pohjois-Karjala

Osa 2  Vihannesten tukku- ja vähittäiskauppa sekä erilaiset viljelijäyhteistyön mallit ja sopimukset Aika ja paikka: 26.9.2023 klo 9–11 Teams  Ilmoittautuminen: https://bit.ly/Osa2 Hyödynnä vihannesalan tietopaketin toinen osa […]

Luomuelintarvikepäivä

Luomualan ehdoton ykköstapahtuma järjestetään keskiviikkona 27.9.2023 Ravintola Töölössä, ikonisessa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun entisessä päärakennuksessa. Vuoden mielenkiintoisin asiantuntijatapahtuma kokoaa jälleen yhteen alan suunnannäyttäjät pohtimaan ruoka-alan viimeisimpiä tutkimustuloksia, […]

Resilientti ruokajärjestelmä, webinaari

Ruoka on yksi perustarpeistamme. Ruokajärjestelmä on väistämättä muutosten edessä, jotta voimme turvata ruokahuollon niin Suomessa kuin globaalisti ja samalla vähentää ruoantuotannon ympäristövaikutuksia. Monimutkaisen ruokajärjestelmän ymmärtäminen […]

Ylijäämäruoan myynti ja lahjoittaminen -webinaari

Webinaarissa kerrotaan ylijäämäruoan myymisen ja jakamisen kokemuksista sekä avataan aihepiiriin liittyvää lainsäädäntöä. ke 27.9.2023 klo 14-15, Teams  Ohjelma: Lainsäädännön näkökulma ylijäämäruoan myyntiin ja lahjoittamiseen, Miia Kapanen, johtava […]

Food Pilot Plant -tuotekehitysympäristön avajaisjuhla, Lahti

Food Pilot Plant -tuotekehitysympäristön (pdf) avajaisjuhla Lahden kampuksella LAB-ammattikorkeakoululla to 28.9.2023 klo 13 alkaen Juhlapuheita klo 13–14.30, kahvit ja klo 15-18 tilojen esittelyä. Ilmoittautuminen 18.9.2023 […]