Jalostuksesta ja tuotteistuksesta boostia luomutuotantoon!

Tule kuulolle saamaan oppia ja ideoita luomutuotteiden menekin lisäämiseksi! 9.11.2021 klo 9.30-12.00, ohjelma pdf:nä. Webinaarissa yrittäjät kertovat omakohtaisia kokemuksia yritystoiminnan kehittämisestä: 9.30 Tervetuloa linjoille! / […]

Lakeus Kokkaa – HoReCa-alan ammattimessut

Lakeus Kokkaa -messut on hotelli-, ravintola- ja keittiöalan (HoReCa) ammattilaisille ja ostajille suunnattu ammattilaistapahtuma ja erinomainen verkostoitumispäivä. Suosittu messutapahtuma järjestetään 9. kerran kerran Seinäjoki Areenassa tiistaina 9.11. klo 12.30-17.30.   […]

SuperEcosystem week yhdistää alan tekijät marraskuussa

Agri-Food -klusteri on mukana SuperEcosystem Week -tapahtumassa, joka yhdistää tutkimuksen, kehityksen ja yritystoiminnan osana Sawosta Maailmalle -teemakuukautta. Maksuton virtuaalitapahtuma järjestetään Teamsissa ja SpatialChatissa 8. – […]

Ruokahävikin vähentäminen ruokapalveluissa -webinaari

Ruokahävikin vähentämiseen on erilaisia mahdollisuuksia ja varsinaisen ruokahävikin vähentämisen tueksi onkin kehitetty erilaisia seuranta- ja mittauspalveluita. Tästä huolimatta ruokapalveluista syntyy edelleen hävikkiruokaa, jonka hyödyntämiseen on […]

Pakuri ja metsien erikoissienet -loppuseminaari, zoomilla

Loppuseminaari järjestetään virtuaalisesti zoom-yhteydellä keskiviikkona 10.11.2021 klo 12 - 16 ja se on suunnattu agrometsätaloudessa toimiville maa- ja metsäyrityksille sekä luonnontuotteita jatkojalostaville yrityksille, jotka toimivat […]