LuomuHäme 2030 tiekartan julkistaminen -webinaari

Hämäläisen luomun tiekartta on suunnitelma luomun kehittämiseksi Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Suunnitelma rakennettiin vuosien 2019 ja 2020 aikana. LuomuHäme 2030 tiekartan julkistaminen ke 11.11.2020 klo 10–12.15; […]

Luomubuumi-hankkeen webinaari: Luomutuotteita ideasta kaupan hyllylle

Tervetuloa kuulemaan Luomubuumi-hankkeen esityksiä webinaarissa! Hankkeessa on kartoitettu luomuelintarvikkeiden nykytarjontaa, potentiaalisia markkina-aukkoja sekä haettu ideoita työpajoista ja kansainvälisiltä messuilta. Tältä pohjalta on ideoitu tuotekonsepteja, joita […]

Ruokasektorin tulevaisuustärskyt – webinaari: Visioita vesiviisauteen 

Ruoka-ala on vesi-intensiivinen toimiala. Viljely, karjatalous ja elintarvikkeiden valmistaminen on mahdotonta ilman riittävää ja laadukasta vettä. Vesijalanjälki nousee hiilijalanjäljen lisäksi yhdeksi tuotannon kestävyyskriteeriksi. Ruokaketjun Tulevaisuustärskyjen […]

Kotimaiselle valkuaistuotannolle vauhtia! -webinaari

Webinaari käsittelee palkokasvien tuottamisen eri osa-alueilta: Tilaisuudessa kuullaan palkokasvituottajien viljelykokemuksista niin tavanomaisessa tuotannossa kuin luomussakin. Lisäksi kuullaan palkokasvien kaksivaiheisesta sadonkorjuusta sekä luodaan katsaus markkinamahdollisuuksiin ja […]

Luonnontuotepäivät etäyhteydellä

Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen tapahtuma järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti verkossa. Seminaarissa tarkastellaan tällä kertaa Pohjois-Savon toimintaan tutustumisen lisäksi erityisesti luonnontuotteiden terveys- ja hyvinvointihyötyjen tuotteistamista, kestävää ja […]

CAP-valmistelun ajankohtaiswebinaari

EU:n yhteisen maatalouspolitiikan eli CAP-uudistuksen valmistelu on parhaillaan käynnissä. Nyt on hyvä hetki pysähtyä tarkastelemaan valmistelutilannetta webinaarissa 18. marraskuuta. Aamupäivän aikana kuulemme ajankohtaisia kuulumisia EU-tason […]

Tietoprovinssissa Kestäviä ruokaratkaisuja, verkkolähetys

Vuoden 2020 Tietoprovinssi järjestetään virtuaalisesti. Suorat lähetykset ovat tarjolla neljänä marraskuun keskiviikkona. Ruokaan liittyvää asiaa 18.11. klo 9.30 - 11.30 otsikolla Kestäviä ruokaratkaisuja Etelä-Pohjanmaalla. Aamupäivä […]