Pohjoissavolaisen ruokaketjun treffit, Varkaus

Ruokaketjun treffit -Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta – on tarkoitettu kaikille pohjoissavolaiseen ruokaketjuun kuuluville toimijoille aina alkutuotannosta, jatkojalostukseen, kaupan- ja ravitsemisalan toimijoihin saakka. Tule verkostoitumaan, kehittämään […]

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana olut

Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston, Hotelli- ja ravintolamuseon sekä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka kokoontuu joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kesä- […]

LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 2

Tule mukaan luomuopetuksen kehittämiseen! Suomen kansallisten luomutavoitteiden saavuttamiseksi, luomuosaajia tarvitaan koko ruokaketjussa: alkutuotannossa, jatkojalostuksessa sekä ruoanvalmistuksessa. Koulutuksen ja elintarvikeyritysten luomuosaamiseen liittyvä selvitystyö on loppumetreillä. Kyselyissä […]

Lähikalaa lautaselle -kick off, Pohjois-Pohjanmaa

Tervetuloa Lähikalaa lautaselle -kick off -tilaisuuteen! Kuinka lisäämme lähikalan käyttöä ammattikeittiöissä? Millaista yhteistyötä tarvitaan kalastajien, jalostajien ja ammattikeittiöiden välillä? Entä kuinka teemme lähikalan käyttöä näkyväksi […]