Sälafterwork via live stream

Som en följd av det Grönländska projektet ” Reinventing the Arctic Kitchen” som finansierats av Ny Nordisk Mat, har ett säl-projekt pågått på Åland med […]

Kuinka viestiä ravintolan vastuullisuusteoista asiakkaille I -työpaja (hybridi)

Kalasatama Urban Lab Kauppakeskus REDI, Helsinki

Työpajan tavoitteena on kehittää käytännön ratkaisuja ravintoloiden kuluttajaviestintään. Yhdessä pohdimme, miten ravintola voi tuoda ympäristöön liittyviä käytännön toimiaan (hiilijalanjäljen pienentäminen, hävikki, raaka-aineet, ruoka-annokset) näkyväksi asiakkaille. […]

Proteomiikka tutuksi -webinaari

Proteomiikka tutkimusmenetelmänä sekä sen käyttösovellukset Tervetuloa tiistaina 10.11.2020 klo 15-16 Ruokalaakson ja Elintarviketieteiden seuran Itä- ja Pohjois-Suomen jaoston järjestämään webinaariin, jossa tutustutaan proteomiikkaan tutkimusmenetelmänä sekä […]