-
Ruokaprovinssin keksiviikkokahvit
Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan ruoka-alan toimijat kertovat Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan tapahtumista ja ilmiöistä jo perinteeksi muodostuneilla Ruokaprovinssin keksiviikkokahveilla. Teema vaihtuu kuukausittain, mutta ajankohta ei: se on […]
-
Hyvien vastuullisuuskäytänteiden edistäminen ravintolatoiminnassa nyt ja tulevaisuudessa, webinaari
Ruoantuotannon ja -kulutuksen vaikutukset ympäristöön, ihmisiin ja yhteiskuntaan ovat nousseet keskeiseksi puheenaiheeksi paitsi kuluttajien keskuudessa, myös ravintola-alalla. Ravintolat ovat yhä tärkeämmässä roolissa kestävien valintojen mahdollistajina […]
-
Ilmasto- ja luontoystävällistä ruokaa iltapäiväkahvit ruokapalveluille, webinaari
Ammattikeittiöiden toimintaa ohjaa useat lisääntyvät vaatimukset ja asiakkailta tulevat toiveet. Esimerkiksi Kirkon ympäristödiplomi ohjaa seurakuntia kohti hiilineutraaliutta ja ympäristövastuullista toimintaa. Milloin? 19.8.2025 klo 13–14 Kenelle? […]
-
Politiikkasuosituksen julkistustilaisuus: Palkokasvien syöminen edistää terveyttä ja kestävyyttä, webinaari
Väestön terveyttä ja ruokavalioiden kestävyyttä haastavat pieni kasvisten, marjojen ja hedelmien sekä täysjyväviljan kulutus ja runsas eläinperäisten ruokien kulutus. Proteiinipitoiset ja runsaskuituiset palkokasvit parantavat ruokavalioiden […]
-
Lähikalaa ravintoloihin, Ii ja osin etänä
Millaisia lähikaloja ja kalatuotteita Perämeren alueella on saatavilla? Kuinka lisäämme kotimaisen kalan arvostusta ja käyttöä ravintoloissa ja matkailupalveluissa? Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan kala-alan kehittämisestä. Lopuksi […]
-
Kehitä ruokamatkailutuotteita tarinallistamisen avulla, webinaari 2
Tule mukaan ja inspiroidu siitä, miten voisit kehittää liiketoimintaasi ja tuotteitasi tarinallistamisen avulla. Webinaarit ovat käytännönläheisiä työpajoja, ja webinaarien tuloksena on tarkoitus kehittää idea ruokamatkailutuotteesta. […]
-
Kiinnostaako Japanin markkinat? Työpaja elintarvikeyrityksille, etäyhteys
Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset yhdessä EU-Japan Centren ja Business Finland Tokyo:n kanssa järjestävät 27.8.2025 klo 10-12 ”Market Access Workshop – Food Sector, Finland” -työpajan. Työpaja […]
-
Eläinten hyvinvointi -etäkahvit
Eläinten hyvinvointikeskuksen johtava asiantuntija Satu Raussi kertoo eläinten hyvinvoinnin ja eri tuotantotapojen yhteydestä. Etäkahveilla pääset kuulemaan, miten eri tuotantotavat vaikuttavat eläinten elinoloihin ja miksi tämä […]
-
Maaseutututkijatapaaminen teemalla ”Tulevaisuus maaseudulla”, Kuortane
Vuosittainen kehittäjille ja tutkijoille suunnattu Maaseutututkijatapaaminen järjestetään tänä vuonna Kuortaneella 27.-28.8.2025. Yhteisten seminaariosuuksien lisäksi maaseutuun tehdään katsauksia useissa työryhmissä muun muassa ruoantuotannon näkökulmasta. Tutustu ohjelmaan […]
-
Artesaaniruokakilpailun mahdollisuudet -infowebinaari
Artesaaniruoan SM-kilpailut järjestetään jo yhdeksättä kertaa, tänä vuonna 9.-11.10. Kemiönsaarella. Yrittäjä, nyt on hieno mahdollisuus saada palautetta omista tuotteista – parhaimmat palkitaan. Mikä artesaaniruoan kilpailu […]
10 tapahtumat found.