Lähikalaa ravintoloihin, Ii ja osin etänä

Millaisia lähikaloja ja kalatuotteita Perämeren alueella on saatavilla? Kuinka lisäämme kotimaisen kalan arvostusta ja käyttöä ravintoloissa ja matkailupalveluissa? Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan kala-alan kehittämisestä. Lopuksi […]

Kehitä ruokamatkailutuotteita tarinallistamisen avulla, webinaari 2

Tule mukaan ja inspiroidu siitä, miten voisit kehittää liiketoimintaasi ja tuotteitasi tarinallistamisen avulla. Webinaarit ovat käytännönläheisiä työpajoja, ja webinaarien tuloksena on tarkoitus kehittää idea ruokamatkailutuotteesta. […]

Luonnon päivä luomutiloilla 2025

Luomutilat avaavat ovensa kuluttajille Suomen luonnon päivänä eli lauantaina 30.8.2025. Silloin on mahdollista lähteä tutustumaan luomutiloihin ja luomutuotantoon eri puolilla Suomea sekä tekemään herkullisia luomuostoksia. […]

Vientiyritysten yhteistapaaminen Tampereella

VIKE-hanke kutsuu kansainvälisille markkinoille tähtäävät kasvuyritykset koolle. Tavataan seuraavan kerran 2.9.2025 Tampereella! Sanoista teoiksi! Tervetuloa vientiyritysten yhteistapaamisiin, jossa tutustutaan toisiimme, jaetaan vientitietoa ja suunnitellaan yhteisiä […]

Suomalaisen ruoan päivä

Ruokatieto aloittaa 4.9. aamun webinaarilla, joka toteutetaan tänä vuonna PTT:n kanssa. Suomalaisen ruoan päivä on jo vakiinnuttanut paikkansa juhlapäivien joukossa – tehdään siitä jälleen tänä […]

Paikallinen elintarviketuotanto ruokaturvan rakentajana -webinaari

Miksi on tärkeää, että alueellamme on paikallista ruoantuotantoa? Mitä ruokaturvan kehittäminen vaatii? Tervetuloa 4. syyskuuta viettämään suomalaisen ruoan päivää ja kuulemaan asiantuntija- ja yrityspuheenvuoroja Suomesta […]