Elintarvikepäivä, Helsinki

Elintarvikepäivä on vuoden odotetuin koulutus- ja ajankohtaistapahtuma, joka kokoaa satoja ruoka-alan asiantuntijoita uuden tiedon pariin. Elintarvikepäivä on myös kollegoiden kohtaamista, työhön innostavia tuoreita ajatuksia ja […]

Lakeus kokkaa, Seinäjoki

Lakeus kokkaa 13.5.2025 12:30 – 17:00 kokoaa yhteen HoReCa-alan ammattilaiset ja asiantuntijat. Tapahtumassa esitellään kauden mielenkiintoisimmat uutuudet. Lakeus kokkaa -tapahtuma kokoaa yhteen HoReCa-alan ammattilaiset ja asiantuntijat. Tapahtumassa esitellään […]

Tuotekehityksellä tulosta! -webinaari ja työpaja, Kainuu

Tiedätkö mitä asiakkaasi yrittävät saavuttaa tuotteellasi, mitkä ovat asiakkaan suurimmat haasteet tuotteessasi tai hyödyt? Työpajan tavoitteena on syventää osallistujien ymmärrystä asiakaslähtöisestä tuotekehityksestä ja antaa käytännön […]

LuomuOPE-verkostoitumispäivät Mustialassa

Haluatko syventää luomuosaamistasi, saada ideoita opetuksen toteuttamiseen ja laajentaa verkostojasi? Tule mukaan LuomuOPE-verkostopäiville Mustialaan 19.–20.5.2025! Verkostopäivillä mm. tarkastellaan luomua koko ruokaketjun näkökulmasta ja opitaan yhdessä […]

Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 6

Haluatko perehtyä tarkemmin premium private label-liiketoimintaan ja kehittyä taitavaksi toimittajaksi? FINLABEL-hanke järjestää kuusi OPI PRIVATE LABEL OSAAJAKSI-työpajaa (6 x 2,5 h) 13.3.2025 – 19.5.2025 aikana. […]

Tervetuloa ruokamatkailun osaamisryhmän tapaamiseen!, Helsinki ja Teams

Ruokamatkailuverkoston toiminta jatkuu. Tänä vuonna keskitytään teemalliseen kehittämiseen ruokamatkailun osaamisryhmässä. Ilmoittaudu mukaan ruokamatkailun osaamisryhmän ensimmäiseen tapaamiseen täällä. Aika: Ke 21.5.2025 klo 9—12 Paikka: HYBRIDI: Haaga-Helian Pasilan kampus, Helsinki […]